luonnonkosmetiikka

Luonnonkaunis-messujen parhaat palat

Pari viikkoa sitten Helsingissä messuiltiin taas jo perinteeksi muodostuneiden Luonnonkaunis-messujen merkeissä :) Pro Luonnonkosmetiikka Ry:n järjestämillä messuilla on perinteisesti ollut laadukas katsaus suomessa myytäviin luonnonkosmetiikkabrändeihin, mutta ikävä kyllä tänä vuonna oli näytteilleasettajissa käynyt pienoinen kato, ja muutama iso nimi puuttui kokonaan. Tunnelmaa se ei kuitenkaan haitannut, ja ensimmäistä (?) kertaa Suvilahden Kattilahallissa järjestetty tapahtuma oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut :) 

*mainoslinkki

Poimin messuilta mielenkiintoisimpia uutuuksia:

Adesson maahantuoma Naturativ oli laajentanut koko perheelle soveltuvaa Sweet-sarjaa suloiseen pulloon pakatulla monikäyttöshampoolla.  Ihana lahjaidea vaikka vauvakutsuille :)

Naturativin aiemmin varsin suppea 360AOX oli laajentunut myös putsareihin. Odotan innolla tuon puhdistusmaidon kokeilua, sillä kuulemma se on koostumukseltaan täyteläisempää, kuin sarjassa ainoana putsarina aiemmin hallinnut Hellävarainen Puhdistusmaito.

Pienien ja söpöjen AC Annecy-huulirasvojen sisältä löytyy niin sävytetty kuin aurinkosuojakertoimella varustettu versiokin :) 

Huulirasvojen lisäksi AC Annecyltä näytti löytyvän oikein potentit suojakertoimet sisältäviä aurinkotuotteita. Onko joku jo kokeillut..? 

Suomalainen pakkausinnovaatio Sulapac oli nyt ensimmäistä kertaa näkyvillä, missäpä muuallakaan kuin kotimaisen Ecopharman tuotteissa <3 Purkkien sisältä löytyi ihanantuoksuista balsamia, jotka toimivat muiden kaltaistensa kanssa kaikkialla, missä on kuivuutta ja karheutta. 

Suurin ihastuksen huokaus pääsi tässä Dabban hyllyn kohdalla..! Oli jo aikakin jatkaa tuotekehittelyä eteenpäin :) Kukkaisvesien ja kasvoöljyjen lisäksi sarjalta löytyy nyt kolme erilaista seerumia, joiden incit vaikuttivat todella lupaavilta! Valitsin testiin kirkastavan seerumin*, postailen siitä sitten kunhan pääsen ensifiiliksiä pitemmälle ;)

Appelsiinia ja suklaata... näissä pitäisi lukea vähän isommalla "vain ulkoiseen käyttöön" ;)

YA Naturae:n kasvohoitosarja oli kasvanut kahdella tuotteella, naamiolla ja mekaanisella kuorinnalla. Lyhyen ensituttavuuden jälkeen en voi kuin nostaa peukut pystyyn :)

Juuri kun olin lakannut huokalemasta Dabban seerumien jälkeen, oli vuorossa vieläkin isompi yllätys: 

Unique (kyllä, se hiustuotemerkki) on tuonut markkinoille kuusi luonnollista hajuvettä, jotka oikeasti tuoksuvat hyvälle! Tähän mennessä en ole kohdannut yhtään luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävää hajuvettä, jota voisin estoitta hehkuttaa. Mutta nämä..! 

Helixiumin tuoteperheen uusin jäsen: käsivoide.

Viimeisimpänä bongasin Mirazin ständillä keltaiset pakkaukset, joiden takaa löytyi Margarita - niminen brändi. Uutta tämäkin, ja vaatii vähän lisää selvitystyötä ;)

Pro Luonnonkosmetiikka Ry:lle ja näytteilleasettajille vielä kiitokset hienoista messuista. Nähdään syksyllä I love Me:ssa <3

Kävitkö sinä messuilla? :)