luonnonkosmetiikka

Madara - monella tavalla esimerkillinen

Madara kuuluu niihin luonnonkosmetiikkabrändeihin, joista minulla on aika ristiriitaiset tunteet. Tai ei oikeastaan, tuotteissahan ei ole mitään vikaa. Ne vain minun nenääni haisevat ruohonleikkuujätteelle. Poislukien tietenkin Pihlaja- tuotteet, ne tuoksuvat jo selvästi paremmalle. Moni kuvailee tuota Madaran "perustuoksua" kukkaniityksi tai muuten kepeän kesäiseksi, ja jokaisella on tietysti omaan mielipiteeseensä oikeus.

Pakkausdesignista sarja saa ison plussan, pullot ovat kauniita ja pumppumekanismit toimivat hyvin. 


Meidän vessan peilikaapista kuitenkin löytyy Madaran tuotteita. Arvaatteko jo mistä? Aivan, mieheni puolelta. Madara on täydellinen unisex- tuotesarja, sillä voiteiden koostumuksista löytyy sopivan kevyitä vaihtoehtoja ja ruohon tuoksusta on hyvin lyhyt matka miehille suunnattujen tuotteiden "metsäiseen" tuoksumaailmaan. 
Ja tietenkin on näppärää, että voi tarvittaessa käyttää samaa tuotetta vaikka matkalla. Ei se tuoksu niin kamala ole, etteikö sitä silloin tällöin kestäisi :D
Jos etsit talveksi hyvää vartalovoidetta (tai haluat ostaa sellaisen lahjaksi miehellesi), suosittelen lämpimästi kokeilemaan kuivalle iholle tarkoitettua Nourishing Creamia. Koostumus on ihanan kermainen ja voide tekee ihon todella pehmeäksi.

Toinen tärppituote, joka on miehelläni uusintakierroksella, on  Madaran anti-age- linjan Time Miracle- seerumi. Sen pohjana on veden sijasta koivunmahla, jonka kuvaillaan uudistavan ja suojaavan ihoa. Varsinaisena "ihmeaineena" on kasviyhdiste nimeltä G7. Tuote sopii hyvin sekä päivä- että yökäyttöön, päivällä vaatii tietenkin lisäksi voiteen koska seerumissa ei ole suojakerrointa. Ainesosalistassa on kyllä titaanioksidi, mutta määrä lienee niin pieni ettei sillä ole aurinkosuojan kannalta merkitystä.  Seerumi on nyt reippaassa alessa NGC:n nettikaupassa, hinnaksi jää alle kolmekymppiä!Madara on hyvin monesta syystä noussut todella suosituksi, sillä en usko kovinkaan monen jakavan samaa niittyällötyksen tunnetta kanssani. Eihän se möisi ollenkaan :D Minulla on vielä kokeilematta sarjan misellivesiuutuus, joka on mielestäni turhan tyyris jokapäiväiseen läträämiseen. Mutta voisin ostaa sen silmämeikinpoiston täydentäjäksi, koska tällä hetkellä käytössäni oleva Cattier on siinä kohtaa vähän ponneton.

Onko sinulla Madara-suosikkia?

Edit. Olin kirjoittaessani niin fiksoitunut miettimään Madaran voiteita, että unohdin kokonaan sarjan kiistattoman ykköstuotteen, joka ei haise pahalle :D Tästä tehopakkauksesta tulee kuitenkin ansaitusti oma postauksensa ;)