I Love Me -messut

Messuviikonlopun fiilistelyä :)

Teknisistä syistä johtuen pääsen vasta nyt laittelemaan messukuvia blogin puolelle. Olipahan hieno tapahtuma! Löysin paljon uutta inspiraatiota ja tuoteuutuuksia, joiden testailu ja maistelu on jo käynnissä ;)

Minun näkökulmani I Love Me -messuista, olkaa hyvät :)

Ihana Mia Höytö

Etukäteen messujen näytteilleasettajia selatessani olin hieman pettynyt, kun näytti siltä ettei luonnonkosmetiikka olisi niin näkyvästi esillä kuin viime vuonna. Mutta onneksi näytteilleasettajien nimet eivät kertoneet koko totuutta :D


Sabe Massonin parfyymipuikotYksi mielenkiintoisimmista uusista tuttavuuksista oli Sabe Massonin parfyymit, joissa tuoksu on siis todellakin voidemaisena puikossa! Ihastelin niitä aivan luvattoman kauan, ja onnistuin lopulta valitsemaan vain yhden. Tuotteita myy Suomessa Naturellement.


Vähän erilaiset karkkilaarit :D

Hurraw

Hurmaava Esse. Nuuhkimisen ja käsitestailun perusteella vaikuttaisi erittäin mielenkiintoiselta. Joensuussa asuvien iloksihan sarjaa myydään Eco Beautyssa, joten sinne vain kokeilemaan :)


Natural Goods Companyn ständillä oli useampia yllätyksiä. Yksi niistä oli tämä. Uusi miestensarja Triumph & Disaster, joka vaikutti incien perusteella erittäin vakuuttavalta. Ja miehet oli huomioitu niin pakkausdesignin kuin tuotteiden ulkonäön ja tuoksujen osalta. Esimerkiksi kevyesti kuoriva puhdistusvoide sisältää rautaoksidia ja on siten mustaa :D Onkohan tuotekehittelijä ajatellut, että näin pidetään vaimot loitolla ;) Ostin miehelleni sarjan kasvovoiteen, joten siitä tulee myöhemmin vähän tarkempaa analyysiä.


Ja sitten se yllätys, jota jo Instan puolella päivittelin! Madara oli repäissyt ja uusinut Time Miracle -sarjan pakkaukset ja tuonut samalla linjan rinnalle muutaman uutuudenkin. Ja nämä eivät haise heinälle! Mahtavaa.Todella onnistunut facelift :)

Lisäravinteiden puolelta tutustuin Nordic Healthin tuotteisiin lähemmin, ja sain testattavakseni B12-vitamiinisuihkeen. Raportoin kokemuksia myöhemmin :) Toistaiseksi osaan sanoa sen verran, että se maistuu hyvälle, varsinaista "aivoboostia" en ole ainakaan vielä kokenut.Ostin kokeiltavaksi myös Arctic Warriorsin mm. väinönputkea sisältävän Puolustaja - uutteen ja nokkosta ja ruusujuurta sisältävän Taistelija - uutteen. joista ensiksi mainitun pitäisi auttaa taistelussa flunssaviruksia vastaan ja toisen sietämään stressiä. Katsotaan kuinka käy :)


Kävin myös HUR:n pisteellä tasapainotestissä ja kehonkoostumusmittauksessa, joista sain hyvin yllättäviä tuloksia. Palaan varsinkin tuohon kehonkoostumusasiaan myöhemmin, jottei tämä postaus venyisi liian pitkäksi. Lisäksi parantelin kehonhuoltovälineistöä ostamalla uuden putkirullan ja sille pari pienempää kaveria Onnisport-verkkokaupan (en linkkaa, koska jostain syystä sivut eivät tällä hetkellä toimi) osastolta. Kirjoittelen näistäkin kokemuksia myöhemmin, ehkä sitten kun en enää meinaa vääntää itkua jokaisella käyttökerralla :D

Kävitko sinä I Love Me -messuilla? Teitkö löytöjä? Ja ennen kaikkea, olitko tyytyväinen näkemääsi?