So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Kauneus

Mossa Vitamin Cocktail kasvoöljy

Kuten jo edellisessä Mossaan liittyvässä pintaraapaisupostauksessani uumoilin, on uutuussarja Mossan ihoöljy yksi kevään hittituotteista (tyhjiä hyllyjä bongattu). Olen käyttänyt sitä nyt pian kaksi kuukautta, eli testiöitä on kertynyt niin kuivemman kuin rasvaisemmankin ihon jaksoilta.


Mossan öljy on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, mutta jojobaöljypohjaisena se on kuitenkin sopivin normaalista sekaihon suuntaan. Aiemmin käyttämääni Sukiin verrattuna Mossa on todella "kuivaa" ja imeytyy ihoon nopeasti. Aluksi olin tästä innoissani, mutta kääntöpuolena on selvä häviö ravitsevuudessa. Tämän alle tarvitsee tehokkaan seerumin, jos ihossa on vähääkään pintakuivuuden piirteitä (ja varsinkin, jos pesurutiineihin kuuluu vaahtoava putsari). Öljyä annostellaan pipetillä.

Öljy on kauniin väristä, hieman oranssia jopa, ja tuoksuu todella hyvälle. Haistan siinä sekä tyrniä että appelsiinia. Tyrniuute onkin incilistalla aika korkealla, ja sitruksen tuoksu tulee eteerisistä öljyistä. Pakkauskoko on riittoisa 30 ml:n pullo, ja mikä silmiinpistävintä, on hinta todella edullinen. Litrahinta on vain 550 euroa (Hyvinvoinnin tavaratalo). Tiedän, että tuokin summa kuulostaa aika vitsikkäältä, mutta jos vertaa esimerkiksi edellämainittuun Sukiin, on hintaero moninkertainen Sukin öljyn litrahinnan huidellessa reilusti yli kahdessa tuhannessa eurossa.

On tottakai hölmöä verrata selektiivistä hintatasoa olevaa tuotetta "markettihintaiseen", jos vertailee pelkästään hintoja; Sukin öljyhän on erinomaista ja edelleen suosikkini. Tekee kuitenkin välillä hyvää katsoa muutakin kuin pelkkää yksikköhintaa, koska pakkauskoot vaihtelevat niin paljon.

Vitamin cocktailille löytyy varmasti ostajia ihan jo sen vuoksi, että se on ensimmäinen edullisempi ihoöljy(sekoitus). Muut edullisemmat merkit, kuten Lavera tai Sante, luottavat kosteusvoiteisiin eivätkä ainakaan toistaiseksi ole vastanneet kysyntään ihoöljymarkkinoilla.

Oletko muuten menossa huomenna alkaville Luonnonkaunis-messuille? Itse pyörin siellä ainakin lauantaina, katsotaan kestävätkö jalat (ja lompakko) enää toista päivää :D Aurinkoista viikonloppua!