#blogintarina

Uusi blogituttavuus Lemmi Turkooseja Unelmia- blogista haastoi minut kirjoittamaan tarinan blogini taustalla vastaamalla muutamiin kysymyksiin. Tottakai otan haasteen vastaan :)Miksi perustit blogin?

Tähän ei oikeastaan ole mitään yksiselitteistä syytä. Olen kaivannut kirjoittamista lukion päättymisestä (köh, 10 vuotta) saakka, ja bloggaaminen tuntuu sopivimmalta tavalta toteuttaa sitä tarvetta. Tottakai voisin kirjoittaa myös pöytälaatikossa olevaan ruutuvihkoon, mutta silloin ystäväni ja joutuisivat kuuntelemaan paljon nykyistä enemmän hössötystäni kaikesta, mitä saatte täältä lukea :) Lisäksi saan kätevästi yhdistettyä tähän myös valokuvausharrastukseni.
Niin luontevalta kuin blogin pitäminen minusta tuntuukin, ei sen perustaminen kuitenkaan ollut mikään yksinkertainen päätös. Kuten ensimmäisessä postauksessani kerroin, olin miettinyt tätä jo vuosia päätyen aina siihen, ettei minulla olisi tarpeeksi annettavaa jo valmiiksi laajaan blogikenttään. Onneksi ymmärsin lopulta (ja ystäväni rohkaisivat minua lempeästi :'D) ettei tarvitse olla täydellinen suoriutuakseen hyvin, ja laskin rimaani sen verran, että pääsin siitä yli. Sillä tiellä ollaan :)

Mikä on blogini aihepiiri?

Pääasiassa käsittelen blogissa terveyteen, hyvinvointiin ja luonnonkosmetiikkaan liittyviä asioita. Terveys ja hyvinvointi ovat kuitenkin sen verran laajoja käsitteitä. että niiden alle mahtuu hyvin paljon kaikenlaista. Perinteisempien aiheiden lisäksi kirjoitan mielelläni esimerkiksi matkakokemuksistani, ja julkaisen hyväksi havaitsemiani reseptejä. Haluaisin kannustaa lukijoitani huolehtimaan terveydestään niin, ettei otsaan muodostu ryppyjä tai stressihormonit sinkoile mukaterveellisen elämän aiheuttaman ahdistuksen vuoksi. Sitäkin tapaa olen joskus kokeillut, ja yllättäen epäonnistunut.Miten läheiseni suhtautuvat blogiini?

Tähän voisi vastata jopa yhdellä sanalla: kannustavasti. Mutta lörpöttelyyn taipuvaisena en malta olla kiittämättä samalla läheisiäni, jotka kyllä tunnistavat itsensä tästä :) Varsinkin alussa tarvitsin ja sain tukea uselta suunnalta aina kun siltä tuntui. Lämmin kiitos, olette tärkeitä <3 Myös työpaikalta tulee välillä palautetta, joka on ainakin tähän asti ollut positiivista :DMitä blogille kuuluu juuri nyt?

Blogille kuuluu hyvää. Alun hapuilun jälkeen oma juttu on alkanut löytyä. Yhteistyötä yritysten kanssa on syntynyt mukavasti, ja tällä hetkellä suurin yksittäinen postaustahtia hidastava tekijä onkin vuodenaikaan liittyvä valon puute, jota olen jo useampaan otteeseen manannut.

Mitkä ovat lempipostaukseni?

Apua, miten tämä nyt olikin näistä kysymyksistä vaikein? :D Ehkä ei ole mitään tiettyä lempparia. Henkilökohtaiset jutut ovat tottakai tärkeitä, ja niitä kirjoittaessa mietin aina omaani ja läheisteni yksityisyyttä. Jos taas kosmetiikkarintamalta löytyy jotain todella hyvää, kuten edellisen postaukseni Youth Glo:t, innostun ja toivon kokemuksistani olevan hyötyä muillekin.

Haasteen seuraavaksi saavat:

Juille's

inspirations
Beauty Highlights
Ella Elers