Helixium

Uusi misellivesirakkaus - Helixium

Helixiumin misellivesi on yksi monista messuhankinnoistani. Olin oikeastaan ostamassa Floramen misellivettä, mutta viereiseltä osastolta löytyi Helixium ja se vei tällä kertaa voiton.

Kerron sarjan ideasta lyhyesti sen verran, että se perustuu etanauutteeseen, joka on siis eräänlaista etanoiden erittämää limaa. Nice. Sitten kun tästä pääsee yli, voi alkaa vakuuttua siitä, kuinka hyvää se tekee iholle.


Tämä misellivesi on nimittäin ihmeellistä. En toki ole käyttänyt kymmeniä eri misellivesiä, mutta tämä jättää ihon jotenkin hämmentävän pehmeäksi. Esimerkiksi aiemmin käyttämääni Cattieriin verrattuna eron huomaa jo siinä, kuinka vanulappu liukuu iholla helpommin.

Vastaus tähän kaikkeen hämmästelyyn löytyy kun vilkaisee ainesosia. Vesipohjaan on lisätty toinen toistaan hoitavampia öljyjä, ja lisäksi sitä etanauutetta. Ja mikä on myös erikoista, niin ainesosaluettelosta löytyy myös hopeaa. En ole tärmännyt tähän aiemmin missään kosmeettisissa tuotteissa, vaan lähinnä potilaiden haavanhoitotuotteissa... Helixiumin misellivesi on siis myös jollain tapaa antibakteerinen. En tiedä, onko sillä ihon kannalta merkitystä, vai vaikuttaako se enemmän itse tuotteen säilyvyyteen. Joka tapauksessa myös tämä asia tekee siitä kokeilemisen arvoisen tuotteen erilaisista iho-ongelmista kärsiville.


Haastajaa odotellessa, toistaiseksi tämä etanavesi sai vakiopaikan kaapistani - tai oikeastaan hyllyltä, sillä pakkaus on niin kaunis ettei sitä tosiaankaan tarvitse piilottaa ovien taakse.

Käytätkö sinä säännöllisesti misellivettä ihonhoidossasi?