So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Terveys

Wilfa (not so) raw fuel blender

Kauniisti pyysin ja sain joululahjaksi uuden blenderin, koska vanhan Philipsini työnjälki ei miellyttänyt enää silmääni. Toisin sanoen olin kyllästynyt pureskelemaan pirtelöitäni. En millään voinut sivuuttaa Wilfan uutuutta Raw Fuelia, jota hehkutettiin pitkin syksyä milloin missäkin. Kohtuuhintainen ja tehokas samassa paketissa... Voisiko se olla mahdollista?

Pakkauksen kuvitus on vähintään mielenkiintoinen.

Tehoja Wilfan blenderissä kyllä on. Se kuulostaa käynnissä ollessaan veneen perämoottorilta, joten samalla voi laittaa silmät kiinni ja kuvitella olevansa veneilemässä. Kevyestä työstä (tarpeeksi nestettä) se suoriutuukin mainiosti, eli aivan surkeasta tapauksesta ei ole kysymys.
Kaikki on hyvin, kun matkassa ei ole liikaa sattumia

Mutta minä pidän tuorepuuroista, ja varsinkin viime aikoina niitä on tullut pyöräyteltyä lähes joka päivä. Ensimmäinen raakalainen selviytyi käytössäni pari viikkoa, kunnes ei enää käynnistynyt. Vein sen takaisin Giganttiin, ja odottelin muutaman päivän uutta tilalle. Wilfalta olivat epäilleet, että olisin käyttänyt laitetta yli kymmenen minuuttia yhteen menoon. Enpä ollut. Toiveikkaana otin kuitenkin uuden raakalaiseni käyttöön, ja aluksi näyttikin hyvältä. Puuro tuli valmiiksi neljässä minuutissa (kellotin) ja tapani mukaan täytin kannun uudelleen kuumalla vedellä ja pesuaineella puhdistusta varten. Ja se oli sitten siinä. Ei pihaustakaan. Tuli sitten kerralla selväksi, ettei minua ja Wilfaa ole tarkoitettu samaan keittiöön :D

Plussat:
  • Kevyt, PBA-vapaa muovikannu
  • 2,5 heppaa tehoja
  • Tekee hyvää jälkeä helpoilla aineksilla, eli pirtelöntekijälle oivallinen peli
Miinukset:
  • Ei kestä pitkää blendausta (vaikka pakkauksessa lukee, että voi käyttää 10 minuuttia täydellä teholla)
  • Käytön aikana keittiöön leviää palaneen muovin haju
  • Kuumuu nopeasti
  • Täydellä teholla pyöriessään meinaa karata pöydältä, eli ei voi jättää yksin keittiöön
  • Nostaa mahdollisesti verenpainetta lyhytpinnaisilla käyttäjillä

Osaatko arvata mikä tulee Wilfan tilalle? ;)