ystäväkirja

Aikuisten ystäväkirja

Sain Camillalta aikuisten ystäväkirja -haasteen ja vihdoin pääsin sen toteuttamaan! Haluaisin myös itse kuulla, mitä kysymyksiin vastaisivat Tuuli, Jenni ja Menninkäinen!

Nimeni on Emma Karolina Vormisto


Jotkut tosin kutsuvat minua Emuksi, Empuksi ja Emulihemuliksi


Olen syntynyt vuonna 1994, eli olen siis mielestäni oikeasti aikuinen tekemään aikuisten juttuja, mutta riittävän lapsi käyttäytymään kuin 7-vuotias, kun aamulla ei huvita lähteä kouluun..


Lapsuuskotini langallinen numero: 3492338


Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: Opettaja! Vauvakirjassa lukee, että nelivuotiaana sanoin ensimmäisen kerran olevani isona ope. Eipä ole montaa muuta haaveammattia sitten ollutkaan tähän päivään mennessä ja opinnot etenee päivä päivältä!


Mutta isona minusta tulikin: luokanopettaja(opiskelija), kaupan- ja aspantäti, posteljooni, freelancertoimittaja ja bloggaaja. Ja vielä minusta toivottavasti tulee vaikka mitä!

Täydellinen puoliso: istuu vieressäni. Ihminen, joka on kiltti, rakastava, huolehtiva ja sopivan itsenäinen. Ihminen, jonka kanssa on joka päivä hyvä olla, jonka kanssa voi söpöillä ja jonka kanssa olen turvassa ja miulla on hyvä olla - Mikko, jota rakastan koko sydämestäni <3

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: Tekisin enemmän rentoja asioita ja unohtaisin paikasta toiseen kiitämisen! Joka sunnuntai-iltahan siis pohdin, että "no, tämän viikon jälkeen vähän helpottaa kiireet" ja sitten löydän itseni taas koulukirjojen ja saliohjelmien keskeltä :D Mutta mie tykkään miun elämästä, tykkään, että on tekemistä ja saan (ja myös ehdin!) tekemään niitä asioita, joista nautin! :)


Harrastan nyt: Bloggaamista, neulomista, valokuvausta, kirjoittamista, salilla käyntiä, lenkkeilyä, vesijuoksua.. Niin paljon kivoja juttuja, joita ei aina edes tule ajatelleeksi harrastuksina! Sitten tietenkin perussomettamiset, ystävät, ajelu, hyvät sarjat ja muut rentouttavat asiat, jotka tekee jokaisesta päivästä ihanan <3


Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: Pepsi Max ei taida kamalasti vaikuttaa Spotifyn listaan - en kuuntele sitä sen enempää tai vähempää :D Mutta kuuntelen tosi laajasti musiikkia, eniten kuitenkin suomenkielistä poppia, rokkia ja räppiä. Ainakin tämä juuri nyt kaikuva Profeettojen Sinuhe on aika huippu!


Noloin teeveeohjelma josta pidän: Jonkun mielestä varmaan kaikki, mitä katson! :D Hottiksia ei tällä hetkellä tule, mutta se on varmaan joidenkin nolouslistan kärkipäässä!


Bravuurini keittiössä (viinin lipittämistä ei lasketa): No, viinistä en tykkää, joten se ei ole bravuurini.. Hmm, olen aika hyvä leipomaan pullaa ja muita herkkuja - ainakaan ei ole tullut valituksia! Ruokapuolelta voisin nimetä varmaankin makaroonilaatikon!

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: jossain ohjelmassa tapahtuu jotain todella koskettavaa, surullista tai onnellista! Ei se kyllä erityisesti hävetä, ellen ole puolituttujen tai jääkaappien seurassa :D


Lapsuuteni lempilelu: Puppe-koira! Se istuu edelleen meidän sängyn päällä ja saa haleja tasaisin väliajoin!


Lempilelu nykyään: Treeni-, ruoka- ja hyvinvointikirjat ja miun Polar sovelluksineen :)


Salainen paheeni: Mukavuudenhaluisuus; tästä miulla olisi useita hyviä meemejä kännykässä.. Mutta rakastan vetelehtimistä silloin, kun ei ole pakko heti aamusta tehdä mitään tai kun päivällä sattuu olemaan sen verran aikaa, että ei kannata enää aloittaa mitään, koska se jää kumminkin kesken.


Eikun se ihan oikea salainen paheeni: Siivouksesta huolehtimattomuus; reppu on kauhean helppo tyhjentää suoraan sohvan käsinojalle ja vaatteet kasata sängyn reunalle..


Viisaus, jonka olen tähän mennessä olen oppinut: Asenne ratkaisee. Aina. Kun tuo teksti joskus luki liikunnanopettajani paidassa, pidin sitä höpöhöpö-mainoslauseena, mutta tiedättekö, niin se vain on. Eräs nainen sanoi miulle kerran, että "sinä se löydät asioista aina niiden valoisat puolet" ja se on ehkä yksi kauneimpia lauseita, mitä olen itsestäni kuullut sanottavan - mutta siihen mie pyrin!

Mikä on viisaus, jonka te olette oppineet? Löytyykö keneltäkään samoja paheita kuin miulta?

comments powered by Disqus