arvonta

Arvonta: hyvinvointilahjapakkaus juuri sinulle

Olen todella iloinen siitä, että viime aikoina teitä lukijoita on tullut blogilleni huomattavasti lisää. On myös ihana huomata, miten kommentoitte, otatte kantaa ja jaatte omia mielipiteitänne postausten yhteydessä. Koska te ilahdutatte päivittäin minua, haluan minäkin ilahduttaa teitä järjestämällä blogiarvonnan!

Blogini on hyvinvointiin painottuva lifestyleblogi, joten haluan myös palkinnon liittyvän hyvinvointiin. Olen koonnut yhdelle onnekkaalle hyvinvointilahjapakkauksen, joka pitää sisällään muun muassa The Body Shopin, Yves Rocherin sekä Lumenen kosmetiikkaa vartalon hemmotteluun, jotain maukasta herkkuhermoille, silmille tunnelmallista katseltavaa, nenälle jotain tuoksuteltavaa ja pikkuruisen yllätyksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Osallistumisohjeet:

Arvontaan voit osallistua 10.1.-17.1.2016 ja arvonta suoritetaan maanantaina 18.1.2016.

1. Saadaksesi yhden arvan, sinun tulee olla blogini julkinen lukija joko Bloggerissa tai blogini Facebook-sivuilla. Kaksi arpaa saat seuraamalla blogiani kummassakin.

2. Kirjoita tämän postauksen kommentointiosioon osallistutko arvontaan yhdellä vai kahdella arvalla.

3. Liitä kommenttiisi tieto myös siitä, millä nimellä seuraat blogiani. Lisäksi kirjoita kommenttiin toimiva sähköpostiosoite, jonka avulla voin ottaa yhteyttä sinuun, jos voitto osuu kohdallesi.

Vielä loppuun, kiitos siitä, että olette mukana blogissani, se merkitsee miulle tosi paljon <3 Onnea arvontaan!

comments powered by Disqus