joulu

Christmas is all around

Jouluisia terveisiä lukijani! Tänään vuorossa ovat tämän vuoden ensimmäiset pikkujoulut ja olen jo aivan intona :) Joululaulut soi Spotifystä ja juuri kannettiin kolme kassillista pikkujouluherkkuja kaupasta; juustoja, suolakeksejä, patonkia ja kotona odottivat jo piparit ja glögi.

Eilen suoritettiin myös joulusiivous (hyvissä ajoin), koska halusin niin kovasti saada kyntteliköt ikkunoille ja tonttuja istumaan hyllyjen kulmille, eikä sitä tietenkään voinut ennen siivousta tehdä! Nyt meillä on ihanan jouluista ja tunnelmallista <3

Housut / BikBok, 

Paita / MyDoris, 

Pitkä bolero / Madonna, 

Huivi / Elliltä, 

Kengät / Inspire, 

Vyö / Bikbok

Pitkästä aikaa sain blogin puolellekin asukuvia, sillä ulkona kärsi jopa seistä jonkin aikaa, kun pakkasta ei ollut roimasti! Kuvausympäristö tosin on lähes yhtä kaunis kuin kesälläkin, piha ei ole juurikaan edistynyt ja näyttää melko sotkuiselta..

Viikko on mennyt ihan hujauksessa ja eilen pääsin rentoutumaan ystävien kanssa rankan viikon päätteeksi. Päivällä kävin Jennin luona glögillä ja höpisemässä hänen uudessa kodissaan, jossa en ollut ehtinyt käydä, vaikka hänen muutostaan on jo lähes neljä kuukautta.. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! Illalla ystäväni Veera tuli poikaystävänsä kanssa kyläilemään ja ilta vierähtikin ihan huomaamatta Monopolia pelaillen ja jutustellen. En kyllä muista, milloin olisin suuremmalla porukalla pelaillut Monopolia ja peli saikin ihan uuden ulottuvuuden, kun pelaajia oli monta, todella hyvää ajanvietettä! :)

Ilouutisia riitti perjantaille muitakin; pääsin piinaavan kasvatuksen ja koulutuksen filosofis-historiallinen perusta -tentin läpi ja vieläpä kelpo arvosanalla! Enää täytyisi kolmeen tenttiin päntätä ja kouluvuosi alkaisi olla pulkassa, ehkä sitä motivaatiota vielä löytyy! :)

Maanantaina onkin jo joulukuu, ja tänä vuonna olen päättänyt tehdä joulukalenterin blogiin! Aivan uutta minulle, joten uskon kalenterista tulevan hyvinkin minun näköinen, mutta toivottavasti teitä lukijoita kiinnostava ja inspiroiva :) Luvassa ainakin joulufiilistelyä, vinkkejä ja diy-projekteja.

Onko teillä suunnitteilla joulukalentereita blogiin? Joko joulufiilis on vallannut teidät ja kotinne? :)

comments powered by Disqus