ostokset

GUESS - Delaney Small Classic Tote

Tiedättekö sen tunteen, kun pitkästä odotuksesta tulee totta? Kun olette etsineet jotain kissojen ja koirien kanssa ja sitten se on yhtäkkiä siinä edessänne - käsienne ulottuvilla, hypisteltävänä ja valmiina ostettavaksi. Kuten edellisessä postauksessa vihjasinkin, viikonloppuna käytiin Ellin kanssa shoppailemassa ja mukaan tarttui jotain käsittämättömän ihanaa, mitä olen vaalinut siitä saakka kuin kultakimpaletta!
Pitkään olen haaveillut vähän paremmasta laukusta, jonne mahtuisi lompakon, avainten, puhelimen ja selviytymispakkauksen lisäksi myös kamera vaihto-objektiiveineen sekä mahdollisesti juomapullo ja kirja junamatkoja varten. Ajattelin, että satsaisin kerralla kunnolla johonkin kauniiseen ja minunnäköiseen laukkuun, mutta eihän sellaista tuntunut tulevan eteen ollenkaan. Lauantaina kuitenkin käveltiin Kekäleen Guess-osastolle ja sieltähän tämä ihanuus löytyi <3

Katselin jo aiemmin miun ja Ellin Helsingin reissulla netistä tätä Delaney Small Classic Totea, mutten uskaltanut kuitenkaan tilata sitä näkemättä ja hypistelemättä. Kekäleellä oli myös toinen ihana laukku, joka meinasi viedä sydämeni, mutta lopulta tunteet kuitenkin olivat tämän laukun puolella ja onneksi näin, sillä heti sen ostettuani en edes ymmärtänyt, miksi olin pohtinut niiden kahden välillä.


 Myös Ellille tarttui ihana Guess mukaan ja oltiinkin aivan onnessamme koko viikonloppu, kun ihasteltiin vuorotellen löydöksiämme. Osuvasti luin juuri mietelauseen siitä, että se joka sanoi, ettei rahalla saa onnea, ei tiennyt, mistä ostaa. Totta kai, onhan se hieman huvittavaa, että yksi laukku tekee näin onnelliseksi, mutta taustalla on todella pitkä odotus oikean laukun löytymisestä. Lisäksi ostin tämän miettien myös sitä, että haluan käyttää sitä monen monta vuotta, joten halusin sen olevan ajaton ja tyyliseni. En ole ostanut laukkua varmaan viimeiseen kolmeen vuoteen (yhden ihanan sain vanhemmiltani lahjaksi, jota käytän ahkerasti), sillä olen koko ajan ajatellut, että ostan sitten jonkun kivan, kun muut laukut on käytetty loppuun - ja nythän ne alkoivat tuota yhtä lahjaksi saatua lukuunottamatta vedellä viimeisiään.

En ole mikään merkki-ihminen sinänsä; tietenkin tykkään kauniista vaatteista, laukuista ja kengistä, mutta en käytä palkkojani siihen, että täyttäisin koko vaatekaappini kalliilla merkkituotteilla. Siksi tämä harkittu ja odotettu ostos tuntuu niin hyvältä, kun tällaiset löydökset eivät ole jokavuotisia shoppailukierrosten tuloksia. Lisäksi päätin, että tämä on valmistujaislahja itselleni, sillä kandin tutkintoon vaadittavat opinnot tulivat suoritetuksi päivää ennen tämän laukun löytymistä ja tällä hetkellä tutkintopaperit ovat käsittelyssä - syytä siis juhlaan ;)

Mitä tykkäätte laukusta? :) Löytyykö muita materialismionnellisia ihmisiä, jotka voivat jakaa kokemukseni? :D

comments powered by Disqus