mielipiteet

He kertovat, miten pääsee eroon sinkkuudesta

Joka tiistai sinkuille on tarjolla kullan arvoisia neuvoja siitä, miten se maailman täydellisin mies tai nainen voi olla joskus hänen. Ohjelmasta on helppo noukkia täsmävinkit oman ulkonäön muokkaamiseen: heitä pari tonnia siihen, että voit vierailla eteläisessä naapurimaassamme ja hanki kuntosalijäsenyys, sillä se on aivan ehdoton edellytys sinkkumarkkinoilla. Joillain pienillä luonteenpiirteilläkin saattaa olla vaikutusta, mutta niihin ei kannata kuitenkaan uhrata liikaa ajatuksia.

Neule H&M / Housut MyDoris / Kengät Dinsko / Toppi MyDoris

Onneksi Hottikset-ohjelma tulee otolliseen katseluaikaan ilta kahdeksalta, jotta jo alakoululaisetkin ennättävät saada vinkit ennen nukkumaanmenoa siihen, miten ihastus seuraavana päivänä napataan. Tämä kaikenikäisille sallittu ohjelma opettaa hyvin paljon paitsi ulkonäön merkityksestä, myös erilaisista ajoista ja kaadoista - ja vähiten niistä, mitkä liittyvät autoihin ja keilaukseen.

Kaikessa turhuudessaan, ärsyttävyydessään ja huvittavuudessaan ohjelma on aivan täydellistä viihdettä tiistai-iltoihin - ainakin minulle, joka ymmärrän, että minun ei tarvitse olla "täydellinen". Joka viikko odotan innolla uutta jaksoa, jotta pääsen kuulemaan, millaisia piirteitä täydelliseltä naiselta sillä viikolla odotetaan ja kuinka minä kuulun ehdottomasti siihen "ei kyllä oo yhtään sellanen unelmanainen" sarjaan.

Hienoa, että tänä päivänä on ihmisiä, jotka ovat sujut itsensä kanssa ja uskaltavat myöntää miljoonille katsojille, että heidän ulkonäkönsä on täysin moitteeton. On vaihtelevaa kuulla itsensä ylistystä sen rinnalla, että nykynuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa yleisempiä lauseita ovat ne, jotka osoittavat tyytymättömyyttä omaan itseensä.

Kääntöpuolena on kuitenkin se, että Hottikset kertovat hyvinkin tarkasti myös sen, millainen on täydellinen vastakkaisen sukupuolen edustaja. Ei paineita tytöt, kyllä kaikesta selviää silikoneilla ja rasvaimulla. Ja pojat, nostakaa rautaa vaan joka kerta hieman enemmän, kyllä ne lihakset esiin tulee - sen jälkeen pääasia on enää esitellä niitä!

Tämänkaltaisiako kaikkien kuuluisi olla? Ja tällaisiako kaikki parisuhteessa elävät ovat, koska vain täydellisethän löytävät kumppanin itselleen? Monet sarjan sinkuista kertovat olevansa liian nirsoja saadakseen kumppanin itselleen. Kuitenkin ohjelmassa on useampi täydellinen nainen ja mies - kuinka he eivät ole kuvauksissa vielä törmänneet toisiinsa. Toivottavasti kohtaamiset julkaistaan viimeisessä jaksossa, jotta tarinat päättyvät onnellisesti siihen, että jokainen saa itselleen täydellisen puolison!

Mutta tiedättekö, kyllä me ollaan jokainen täydellisiä omana itsenämme. Vaikken lyhyine hiuksineni, 166 senttisenä ja herkkuja rakastavana olisikaan ohjelman mukaan täydellinen, en edes haluaisi olla. Minulla on kotona minulle täydellinen mies, joka rakastaa minua juuri tällaisena - se on parasta! <3


Mitäs tykkäätte uutuussarjasta? Herättääkö se teissä samanlaisia tunteita?comments powered by Disqus