asukuvat

Instagram-kuulumiset

En voi käsittää, minne miun kaikki ennen blogille riittävä aika nykyisin katoaa. Joulun alla on paljon kaikkea puuhailtavaa, mutta olen silti jo useamman päivän kipeästi kaivannut blogin pariin. En ole myöskään ehtinyt lukea muiden bloggaajien uusimpia postauksia, joten kirittävää on huimasti heti, kun siihen löytyy riittävästi aikaa. Onneksi koulu loppuu perjantaina ja töitäkin on säännöllisesti, niin pystyn suunnittelemaan paremmin postauksia ja niiden tiheämpää julkaisemista.

Olen kuitenkin ollut Instagramissa suhteellisen aktiivinen, joten päätin jakaa teille viimeisimpiä kuvia sekä muutamia hieman vanhempia, joista en ole blogin puolella maininnut mitään. Toivottavasti näiden kuvien avulla hieman viime aikaiset kuulumiset selviävät!

1. Käytiin yhtenä lauantai-iltana Mikon ja hänen veljensä kanssa katsomassa Jokipoikien peliä, jonka joensuulaiset pelasivat hienosti kotiin! Aiemmin olen käynyt katsomassa yhden kaverini kiekkopelejä muutaman kerran, mutta niistäkin on jo hurjasti aikaa, joten oli mukava päästä jännittämään oikein kunnolla. 2. Käydessäni kotopuolessa kävimme äitin kanssa nauttimassa Linkosuolla ihanaa Sacher-kakkua ja sitruunaista juustokakkua. Ihanaa herkutella loistavassa seurassa <3 3. Pitkästä aikaa jaksoin panostaa meikkaamiseen, hiusten laittoon ja vaatteiden valintaan oikein kunnolla ja tunsin itseni ihan laittautuneeksi koko päivän; se on ihana fiilis sen jälkeen, kun on kulkenut pari viikkoa vain työvaatteissa tai höntsyissä. 4. Asukuva on Antti Tuiskun konsertti-illalta Varkaudesta, mutta unohdin kokonaan jakaa asukuvat teidän kanssanne, joten tässäpä sitä.
1. Leivoin ihka ensimmäistä kertaa karjalanpiirakoita pari viikkoa sitten. Rypytys ei varsinaisesti ollut minun juttuni, mutta maku oli kyllä sitäkin parempi. Mikko innostui tekemään meille vielä munavoita, joten makunautinto oli kyllä taattu näillä herkuilla <3 2. Meille tulee nyt kuukauden pätkä Karjalaista ja mikä onkaan parempi aloitus päivälle kuin käpertyä peiton alle ja avata päivän lehti, joka sattui juuri tuona aamuna olemaan suhteellisen positiivinen. En yleensä edes lue mitään surullisia uutisia, koska niistä tulee vain paha mieli, mutta tuohon numeroon oli eksynyt oikein superpaljon positiivisia uutisia! 3. Olen paistanut tänä vuonna jo neljät joulutortut.. Ne on vaan niin hyviä!! Tänä vuonna löysin myös uuden ihanuuden, nimittäin sokerittoman glögin, jota voi ilolla nauttia niin paljon kuin jaksaa - ja makueroa ei todellakaan ole sokeroituun. 4. Viime viikonloppuna juhlittiin etukäteisjoulua perheeni kanssa ja intouduttiin äitin kanssa testailemaan siskoni hiustenpidennyksiä. Oli tosi jännittävää nähdä itsensä pitkillä hiuksilla yli kymmenen vuoden jälkeen enkä oikein osaa kuvitella, että kasvattaisin noin pitkiä hiuksia, kun oon niin rakastunut näihin lyhyisiin.

Mitä teille kuuluu pitkästä aikaa? :) Ja mitä tykkäätte tällaisista Insta-postauksista? Tää oli miulle ihan eka kerta!

comments powered by Disqus