juhlat

Isin juhlintaa ja Fuengirolan tuliaisia

Vietin ihanan viikonlopun Ylöjärvellä perheeni kanssa rentoutuen ja rakasta isiäni juhlien <3 Onnekseni pääsin perjantaina lähtemään jo aamuvarhain puksuttelemaan kohti Tamperetta ja ennen puolta päivää istuinkin jo äitin autossa. Vasta nyt olen tulossa takaisin Joensuuhun, sillä aamulla edessä ei ole liian aikaista herätystä kuten yleensä on viikonlopun jälkeen ollut. Sain siis viettää paljon aikaa minulle rakkaiden ihmisten kanssa!

Perjantai-iltana käytiin Pancho Villassa nautiskelemassa ihania herkkuja kaikessa rauhassa. Alunperin oltiin menossa suosittuun Napoli-ravintolaan, mutta ulos saakka yltävät jonot saivat meidät (ja mahamme) miettimään asiaa uudelleen - eikä Pancho ollut lainkaan huono vaihtoehto!

Lauantai pyhitettiin äitin kanssa shoppailulle, ja vaikkei läheisessä kauppakeskuksessa montaa putiikkia olekaan, saimme vierähtämään sielä tunnin jos toisenkin ilman minkäänlaisia ongelmia! Mukaan tarttui ainoastaan hanskat salia varten (en tykkää, kun käsipäivän jäljiltä kämmenet on ihan ruttaantuneina ja kovettuneina..) ja sukkia, mutta tärkeintä oli, että saatiin viettää yhdessä aikaa, nauraa ja höpötellä.

Ehdin myös pitkästä aikaa näkemään mummua ja kummisetääni sekä ihanaa Misu-kisua. Misu oli varmaan jotenkin seonnut, kun suostui istumaan peräti kymmenen minuuttia miun sylissä ilman, että yritti koko ajan paeta lähimmän tuolin alle. Sain jopa napattua siitä muutaman kuvan, mutta iltahämärässä ne pääsivät vähän heilahtamaan..

Sunnuntaina laulettiin isille, syötiin ihanan tuhti aamupala (söin ensimmäistä kertaa elämässäni pekonia!! Ja se ei edes maistunut sellaiselle, miltä se näyttää! Saatan syödä toistekin ;) ) ja otettiin ihan rennosti. Mikä onkaan ihanampaa kuin huomata heränneensä jo monta tuntia sitten, mutta liikkuvansa vieläkin yöpaita päällä! Eli ei taatusti ollut kiire minnekään :) Myös Elli ja Nikke tulivat syömään isänpäivän kunniaksi ja miusta tuntuu vielä näin kuusi tuntia ruokailun jälkeenkin, että rinnan alle ei mahdu murustakaan!

Haudalla käynnin jälkeen suunnattiin kohti rautatieasemaa ja taas äitin kanssa tippa linssissä halattiin sata kertaa isin ja Ellin naureskellessa vieressä meidän tunteellisuudelle.. Olen aiemminkin kirjoitellut siitä, miten hankalaa tämä kahden kodin välillä reissaaminen välillä on, eikä se varsinaisesti muutu vieläkään helpommaksi. Tietysti ajatus siitä, että minulla on nyt vähemmän koulua, helpottaa hieman, koska voinhan lähteä vaikka yllätysreissulle, jos tulee monta työtöntä ja koulutonta päivää! :)

Ja arvatkaa mitä, sain aivan ihania tuliaisia perheeltäni, kun he kävivät pari viikkoa sitten Fuengirolassa! Kuvissa näkyvät Victoria's Secretin ihanan tuoksuiset purnukat pääsivät heti käyttöön, sillä ne on ihan mielettömän ihanan tuoksuisia! <3 Lisäksi sain lämpimän ja superpehmoisen kaulaliinan, jonka ansiosta meinasinkin nukahtaa autoon ennen juna-asemalle pääsyä; se on niin pehmoinen ja lämmin, että tuntuu kuin olisi jonkun pienen kissan vieressä nukkumassa!

Lisäksi puhelintani koristaa uudet siniset kuoret, jollaisia ei Suomesta vielä löydy. Metsästin kaikki Joensuun kaupat läpi löytääkseni hieman tavallisista läpällisistä kuorista poikkeavia versioita, mutta turhaan. Onneksi Elli löysi tämän sinisen ihanuuden minulle :) Ja vielä, sain ihanat puputossut! Miulla oli pienenä puputossut, joita käytin niin kauan, että paikkauksetkin pettivät. Sama kohtalo on käynyt myös tämänhetkisille koiratöppösilleni, joten nämä lämpimämpääkin lämpimämmät pupuset tulevat todella tarpeeseen! Matkalaukku oli siis aivan yhtä pullollaan kuin Ylöjärvelle mentäessäkin.. Mutta tuliaisia paljon tärkeämpää on, että perheeni tuli ehjänä ja rentoutuneena kotiin! :)

Mitäs teidän viikonloppuunne kuului? :) Ja mitä ajatuksia tällainen kuulumispostaus teissä herättää, kivaa vaihtelua vai ei niin mukavaa vaihtelua? :)

comments powered by Disqus