joulu

Laatikollinen kosmetiikkaa Yves Rocherilta

Eilen R-kioskille saapui iso paketti Yves Rocherilta, jota olinkin jo innoissani odotellut pari viikkoa. Laatikko sisälsi paljon joululahjoja, sillä Yver Rocherilla oli noin kuukausi sitten kampanja, jossa jouluisen tuoksuisista tuotteista oli koottu valmiita lahjapakkauksia. Pakkaukset näyttivät niin kauniilta kuvaston sivuilla, että niitä päätyi heti muutamia pukinkonttiin - harmikseni en voi niitä tänne teille kuvata, koska blogiani seuraa liian monta lahjansaajaa!

Erityisen iloinen olen siitä, että lahjapakkaukset sisältävät käytännöllisiä ja hyväntuoksuisia tuotteita. Joskus pohtiessani kosmetiikka-lahjapakkauksen ostamista, joudun toteamaan, että aika harvalla on esimerkiksi kylpyamme, jossa käyttää paketissa olevaa suurta kylpyvaahtopurnukkaa. Usein myös tuoksut ovat kamalan voimakkaita, jolloin on hankala sanoa, tykkääkö lahjottava laisinkaan siitä tuoksusta - tiukkaa tekisi miullakin kookoksen tuoksuisen vartalovoiteen käyttäminen, kun pelkkä tuoksu saisi miut piilottamaan purkin kaapin perukoille..


Avattuani laatikon olin kuitenkin lievästi kauhuissani, sillä kaikki tuotteet olivat siellä sikin sokin, enkä tietenkään enää muistanut, mitkä tuotteet kuuluivat mihinkin pakkaukseen. Hetken asiaa tuskailtuani huomasin kuitenkin, että lähetyslistassa oli kerrottu, mikä tuote kuului mihinkin pakettiin - mikä pelastus! Olin kuitenkin ihmeissäni laatikossa olevista silmämeikinpoistoaine- ja kynsilakanpoistoainepurkeista, sillä en muistanut sellaisia tilanneeni. Hetken lähetyslistaa selailtuani huomasinkin, että ne oli lähetetty minulle yllätyslahjaksi! Tilauslomakkeessa ei mainittu niistä mitään eikä niitä ollut mainittu tilaajalahjoiksi, joten yllätys oli kyllä todella mieluinen :)Tilasin myös itselleni pari käsirasvaa, sillä sitä tuntuu kuluvan yllättävän paljon näin talvella. Kaupoissa purnukat maksavat aina sen lähes neljä euroa, joten olinkin ihan innoissani huomatessani, että samankokoisia putiloita saikin jouluhintaan tilattua 1,90 eurolla. Mietinkin juuri, että pitäisiköhän pistää tavallinen käsirasva nyt säilöön kesää odottelemaan ja käyttää näitä jouluisia nyt, ettei niitä ole vielä juhannuksenakin jäljellä ihanassa kanelin tuoksussaan..


Yves Rocher on miun yksi suuri suosikki kosmettiikatuotteiden myyjänä. Tuotteiden tuoksut on ihanan tyttömäisiä mutta riittävän neutraaleja. Muistelen, että ostin ensimmäisiä Yves Rocher -tuotteitani varmaan noin kuutisen vuotta sitten ja vuosien varrella olen löytänyt paljon suosikkituotteita, joita en edes etsi muista liikkeistä. Esimerkiksi Comme une Evidence -hajuvettä on menossa tällä hetkellä jo kolmas purkki. Toki käytän paljon muitakin hajuvesiä, mutta tämä sopii niin arkeen kuin juhlaan enkä kyllästy siihen millään!Toki ihan perustuotteitakin tulee tilattua ja varsinkin tuoksut, jotka osoittautuvat mieluisiksi, pääsevät testaukseen myös esimerkiksi suihkugeelin lisäksi vartalovoiteena. Tykkään myös valtavasti purkkien värikkäästä ulkoasusta ja pikkuruisista yksityiskohdista. Vaikka Prismasta saakin varmasti isomman pullon suihkugeeliä samalla hinnalla (tosin ostan aika usein Yves Rocherin perustuotteetkin vain alesta), niin on ne kivoja piristyksiä kylppärin hyllyyn valkoisten peruspullojen keskelle.


Sitten on vielä ne tuotteet, joita en enää edes etsi muista liikkeistä. Ehdoton ykkönen on kukkaistuoksuinen käsidesi! Miten ihanaa onkaan, kun syömään mennessä ei tarvitse lehauttaa auki sitä sairaalan desinfiointiaineelta tuoksuvaa purkkia, vaan on olemassa tällainen miedompi tuoksuinen vaihtoehto (niin, minä en voi syödä ruokaa shoppailureissun keskellä, jollen saa pestä käsiä ensin..). Huomasin taannoin, että myös The Body Shopissa on näitä käsidesejä erituoksuisina, mutta omalla nenällä haisteltuna mikään niistä ei vetänyt vertoja aiemmin löytämälleni.

Onko teillä kokemuksia Yves Rocherin tuotteista? Onko teillä suositella jonkin muun yrityksen hyviä vastaavia tuotteita? :)

comments powered by Disqus