kuulumiset

Pakkasterveiset kameran takaa

Rapsakat terveiset pakkasen keskeltä! Lämpömittari näyttää -21,3 astetta ja pihalla on viime päivinä ollut aivan mielettömän kaunista. Aurinko on paistanut niin kirkkaalta taivaalta kuin pilvienkin lomasta saaden lumen kimmeltämään ja hymyn yhden jos toisenkin huulille.Joulun pyhät menivät mukavasti ja lauantaina huristeltiin takaisin Joensuuhun. Siskoni poikaystävänsä kanssa tuli meille kylään samalla kyydillä, joten vietimmekin hauskat pari päivää shoppaillen, syöden, pelaillen, syöden vähän lisää, saunoen ja höpötellen. Ainiin, ja syötiin myös! ;)
Oman lisänsä viikonloppuun toi juuri tämä ihanan pirteä pakkanen, jonka vuoksi lähdinkin sunnuntaiaamuna koekaniinina ulos testaamaan, pystyykö siellä ylipäätään tällaiset etelän ihmiset liikkumaan! Kameran nappasin mukaan, sillä aurinko oli juuri nousemassa ja maisemat olivat niin nättejä, että en edes huomannut viileää keliä tallettaessani auringonsäteitä muistikortille.

Joululahjaksi sain uuden objektiivin, EFS 55-250mm, joka on ollut kyllä aivan loistava lahja! Olen jo yli vuoden haaveillut objektiivista, jolla saisi hyviä maisemakuvia ja nyt se on minun :) Viime päivät olenkin pyörinyt kamera kädesä, jotta saisin tuntumaa, mihin kaikkeen putki oikeastaan pystyykään, tällä hetkellä näyttää, että vaikka mihin!Kun olimme aikamme hikoilleet olohuoneessa neljät housut ja kolme paitaa päällekkäin miettien, miten kukaan voisi liikkua näissä tamineissa, saati mennä sovituskoppiin, päätimme lähteä keskustaan autolla. Toppahousut vain autoon mukaan, jos pakkanen pääsisi yllättämään, mutta lopulta kaikki meni mukavasti, eikä pitkiä matkoja tarvinnut kävellä kylmässä.Lomaa olisi jäljellä vielä reilu viikko, jonka toivon viettäväni pitkälti postien parissa. Olin jo lievästi kauhuissani pakkasten saapuessa, sillä olin mennyt lupaamaan, että menisin jakamaan jalkaisin parin tunnin postilenkin perjantaina. Pihalle pitäisi pukea älyttömästi päälle, jos pakkasta olisi yli parikymmentä astetta ja toisaalta rappukäytävissä on järkyttävän kuuma pakkasvarustuksella.. Onneksi kuitenkin näyttää, että kelit lauhtuvat perjantaiksi :)


Mitä tykkäätte uudella objektiivilla otetuista kuvista? Niitä siunaantuikin postaukseen melkoisen monta, mutta toisaalta joskus kuvia on niin niukasti, että välillä on kiva lisätä vastapainoksi vähän useampikin ruutu :)

comments powered by Disqus