asukuvat

Shoppailua, joulufiilistelyä ja blogiuutisia

Terveiset lumisesta Joensuusta! Vihdoinkin on saatu valkoinen peite harmaan ja kuraisen maiseman tilalle ja tämä tyttö on kyllä enemmän kuin onnessaan :) Viikko on mennyt melkoisessa hujauksessa ja paljon on kerinnyt tapahtua, joten ajattelin kertoa teillekin hieman kuulumisia ja yhden bloggaukseen liittyvän - minulle ison - jutun!

Keskiviikkoiltana olin niin kyllästynyt kaikkeen; harmauteen, pimeyteen, tonnikalaan, kananmuniin, aikaisiin herätyksiin, raparoiskeisiin vaatteissa ja pitkiin koulupäiviin. Torstaiaamuna ei olisi huvittanut nousta sängystä laisinkaan, kun tiedossa oli yhdeksän tunnin koulupäivä. Mikon ilmoitus siitä, että ulkona on satanut lunta, sai miut pomppaamaan salamana pystyyn ja pian olin jo täysissä pukeissa lähdössä talsimaan valkoisten hiutaleiden sekaan!

Pelkällä säällä on ihan mieletön vaikutus siihen, millainen olo ja yleisfiilis miulla on. En ennen ole uskonut, kun ihmiset ovat sanoneet ja mediassa on kirjoitettu, että syksyn harmaat kelit aiheuttavat monille alakuloisuutta. Miulle maistui viime viikolla herkku jos toinenkin, naama oli nurinpäin aina ikkunasta ulos katsoessa ja mikään ei oikein huvittanut. Nyt kun maa on valkea, haluaisin vain koko ajan mennä ulos ja tehdä kaikkea ihanaa - energiaa tuntuu löytyvän ihan mielettömästi!

Lähdettiinkin perjantaina ihanan Jennin kanssa vähän shoppailemaan ja napsimaan asukuvia. Oli hauskaa kuvailla toisen bloggaajan kanssa, kun tiesi, millaisia kuvia toinen itsestään halusi eikä tarvinnut koko ajan kysellä, että "ai siis mitä miun piti nyt tehä"! Lisäksi kaupunkikierrokselta tarttuikin mukaan yllättävän paljon kivoja juttuja; olen rakastunut Vero Modan Jute-farkkuihin ja voisin hamstrata niitä kaappiini kaikissa mahdollisissa väreissä. Tällä kertaa kuitenkin menin ostamaan mustia versioita, mutta samalla mukaan tarttui myös alennuksessa olleet valkoiset housut, joista olin haaveillut jo pitkään :) Onneksi nämä Jutet ovat hyvälaatuisia ja kestäviä, niin niitä voi ostaa kerralla paritkin. Kaupoista ei tarttunut mukaan vielä joululahjoja, joita alunperin minun piti etsiä, mutta kyllä niidenkin aika vielä tulee!

Perjantaina löydettiin myös meidän kotiin joulukuusi! Olisin kovasti halunnut ostaa oikean kuusen, mutta eihän se tosiasiassa tänne minnekään mahdu ja on ne lopulta aika hintaviakin. Päädyttiinkin ostamaan Anttilassa tarjouksessa ollut joulukuusi, joka näyttää oikein kivalta tälläisen aitoon kuuseen tottuneenkin silmään. Ja lauantainahan puuhun oli lähdettävä ostamaan koristeita sillä seurauksella, että päädyttiin Tokmannille ilmaisille joulutorttukahveille kaikkien mummeleiden kanssa ja Prismaan päästyämme huomasimme, että asiakasomistajapäivät olivat vetäneet sen 700 muutakin joensuulaista ostoksille! Onneksi ei ollut kiire ja kaikki tarvittava löytyi, joten ei mitään hätää.

Iltapäivästä ystäväni Tampereelta tuli avomiehensä kanssa Joensuuhun ja oli ihana nähdä heitä pitkästä aikaa. Jotenkin tuntuu, että ennen näki niin usein kaikkia kavereita, ettei osannut edes ajatella, ettei olisi vaihtanut kuulumisia muutamaan viikkoon. Onneksi tämän ihanan naisen kanssa jatkamme aina siitä, mihin olemme viimeksi jääneet ja tuntuu, ettei välimatka tai viikkojen toisistaan kuulumattomuus ole muuttanut mitään <3

Kerrassaan touhukas mutta ihana viikonloppu takanapäin ja sen voimalla jaksaakin taas lähteä puurtamaan tulevaa viikkoa - se onkin niin superraskas, kun koulua on oikein maanantaina ja tiistaina.. Ilokseni sain kuitenkin sijaisuuden torstaille, joten pääsen ihan ensimmäistä kertaa "oikeisiin töihin oikealle alalle". Vähän jo jännittää, mutta innolla odotan tulevaa :)


Loppuun vielä lupaamaani blogiasiaa; perjantaina juhlistimme kaupunkilehtemme valintaa Vuoden kaupunkilehti 2015:ksi ja lounaalla kuulin Heilin uudesta blogiportaalista. Hetken asiaa mietittyäni päätin rohkaistua ja ehdottaa itseäni bloggaajaksi heidän portaaliinsa sillä seurauksella, että kaupat tuli! Jatkan tätä omaa hyvinvointiin painottuvaa lifestyleblogiani täysin normaaliin tapaan, mutta sen lisäksi maailman menoon liittyviä mielipiteitäni voi jatkossa lukea Heilin blogeista, joihin tulen antamaan myöhemmin linkin, kun saan ensimmäisen postauksen julkaistua. Olen tosi otettu ja iloinen saamastani mahdollisuudesta, sillä kirjoittaminen on miulle tärkeä harrastus ja toisaalta Heilin blogissa pääsen kirjoittamaan myös sellaisista aiheista, jotka eivät välttämättä sovi Emma Karoliina -blogiini. Tästä siis lisäinfoa myöhemmin! :)

Mitä teidän viikkoonne kuuluu? Oletteko jo tehneet joululahjahankintoja itsellenne tai rakkaillenne? :)

comments powered by Disqus