kuulumiset

Talvilomalla etelässä

Viikko on vierähtänyt ihan tosi huisaa vauhtia ja nyt alkaakin olla "talviloma" lomailtuna - onneksi on vielä viikonloppu vapaata ennen koulunpenkille istahtamista! Uudenvuodenaattona lähdettiin huristelemaan töitten jälkeen kohti Ylöjärveä ja päästiinkin perille jo hyvissä ajoin ennen kahdeksaa. Oli muuten tosi jännitävää ajaa pitkää matkaa pilkkopimeässä, kun moisesta ei ole kamalasti kokemusta - yleensä suosin matkustamista valoisan aikaan.

Olen saanut viettää ihanan viikon perheeni kanssa ja olemme kerinneet monen moista. Leppoisan yhdessäolon lisäksi olemme viettäneet shoppailupäivän Keskisen kyläkaupassa Tuurissa ja Ideaparkissa. Olikin ihan huippua päästä shoppailemaan Tuuriin, koska viime kerrasta oli jo vierähtänyt varmaan parikin vuotta! Tuntuu, että siellä kaupassa on kyllä ihan kaikki mahdollinen ja mahdoton - eikä edes erityisen kalliiseen hintaan, koska kaikkihan me menemme sinne "säästämään". Miullekin tarttui sieltä mukaan muun muassa uusi collegepaita, sisustustaulu ja tietenkin Tuuri-suklaata.


Ehdittiin myös ihan pikkiriikkisen treenailla lomalla, mutta pääpaino taisi kuitenkin olla kaiken hyvän syömisessä.. Oli mukava päästä käymään jollain muullakin salilla kuin omalla ja kokeilemaan hieman erilaisia laitteita. Kuitenkin treenaaminen päätettiin suosiolla jättää ensi viikkoon ja nauttia lomasta täysin siemauksin ilman huonoa omaatuntoa ylimääräisistä kaloreista ja laiskuudesta.

Ehdin nähdä myös muutamia ystäviäni kahvittelun merkeissä. On niin ihana huomata, että vaikka aina ei nähdäkään usein, pystytään jatkamaan aina siitä, mihin on edellisellä kerralla jääty. Samoin pääsin kyläilemään mummun luona useampaankin otteeseen. Kirjoittelen mummuni kanssa kirjeitä aina silloin, kun olen Joensuussa, mutta jotenkin on kiva päästä aina juttelemaan kasvotusten ja ilahduttamaan vierailulla.

Mummulavierailuun liittyikin tänään tahaton kissansäikyttely-episodi, jonka seurauksena kankkuni on kyllä melkoisen kipeä. Menin hakemaan ihanan Misun yläkerrasta ja kävellessäni kissa sylissä rappusia alas, kaaduinkin yhtäkkiä siten, että tipuin kolme rappusta alaspäin ja kissa lähti melkoista vauhtia häntä paksuna kohti yläkertaa, kun minä jäin makaamaan hämmentyneenä pitkin pituuttani rappusiin. Onneksi Misu säästyi säikähdyksellä ja minäkin parilla pintanaarmulla - mutta ei se kissa minua kyllä hyvällä katsellut enää sen vierailun aikana..

Kotiinpäin lähdemme ajelemaan huomenaamulla, mutta matkalla päästään vielä piipahtamaan ihanalla ystävälläni Jyväskylässä. Oikeastaan meidän piti jo tänään lähteä ajelemaan kohti Joensuuta, mutta tällaisilla pakkasilla ei kyllä huvita käynnistellä autoa yhtään enempää kuin on pakko. Pakkasesta johtuen en ole myöskään uskaltanut raahata kameraani ulos, joten kuvasaldo näiltä pakkasilta on pyöreä nolla. Onneksi muistikortin uumenista löytyi muutama julkaisematon kuva tätä postausta piristämään.

Miten teidän viikkonne on sujunut? Oletteko onnistuneet nappaamaan näiltä pakkasilta kauniita kuvia? Linkatkaa ihmeessä talvikuva-aiheisia postauksia miulle!

comments powered by Disqus