Uusia tuulia ja kuulumisia

Kirjoittaessani edellistä postausta, arvelin pystyväni jatkamaan postailua säännöllisempään tahtiin. Harjoittelu normaalikoululla vei päivistäni kuitenkin 95% ja iltaisin olin niin väsynyt, etten jaksanut kuin kaatua sänkyyn. Harjoittelu on ollut todella antoisa ja se on opettanut minulle paljon, mutta on se vienyt aikaakin ja ollut aika rankkaa kaikessa hektisyydessään.

Nyt harjoittelusta on jäljellä vielä muutamia seurantatunteja sekä kolme opetustuntia, jotka olivat vahingossa unohtuneet merkata suunnitelmaani - niinpä pääsen opettamaan vielä kolme tuntia toukokuun alussa. Mutta kolme tuntia menee helposti, kun on selvinnyt jo 27 tunnista!

Harrastukset ovat jääneet taka-alalle viime aikoina, sillä esimerkiksi salillakäyntiä ei voinut edes harkita harjoittelun aikaan - aikaa ei vain ollut. Tällä viikolla olenkin käynyt salilla jo pariin otteeseen ja kävin testaamassa Foreverin kiinteytysjumppaakin, joka oli todella tehokas ja hyvä kokemus! Ja olihan se kiva tehdä Mikonkin kanssa jotain muutakin kuin syödä iltapalaa ja pestä hampaita, vaikkei sali nyt mikään sosiaalisuuden keskus olekaan :D

Myös bloggaaminen on viime aikoina ollut vähäistä. Ideoita olisi paljonkin, mutta ei intoa tai aikaa kirjoittaa niitä. Monista erinäisistä syistä johtuen olen päättänyt myös jättää So-upin ja siirtyä takaisin Bloggeriin. Toukokuun viimeisinä päivinä palaan takaisin Bloggeriin ja uskon sen lisäävän postailuintoa - ainakin pääni on jo pullollaan kaikkea kivaa bloggaamiseen liittyen! Ehkä saan myös vanhat aktiiviset komentoijat ja seuraajat takaisin tutussa paikassa :)

Tästä tuli vähän tällainen höpöttelypostaus, mutta kuten edellisestä postauksestani kävi ilmi, tällaisiakin kaivataan blogihiljaisuuden jäljiltä :) Nyt lähden viettämään ihanaa viikonloppua Mikon, siskoni ja hänen miehensä kanssa - koko viikonloppu laatuaikaa yhdessä <3 Kyllä minua hemmotellaan, sillä viikko sitten sain viettää laatuaikaa myös äitini ja isäni kanssa <3

Mitä teille kuuluu? :)

comments powered by Disqus