arvonta

Valokuvausoppeja ja rakkaita ihmisiä

Yli viikko on vierähtänyt hirmuista vauhtia koulun, uuden työn ja vuosipäivän merkeissä, joten en ole ehtinyt istahtamaan koneelle ollenkaan. Paljon hienoja hetkiä on mahtunut kuluneeseen viikkoon, joten siinä mielessä blogihiljaisuus ei harmita niin paljon - enhän ole ollut laiska, on vain ollut pakko priorisoida ;)

Kerroin aiemmin, että olemme keväällä käyneet Jennin kanssa kansalaisopiston valokuvauskurssilla ja nyt vihdoin voin iloita, että olen oppinutin siellä jotain! Viime torstaina harjoittelimme makrokuvausta ja olin ihan onneni kukkuloilla, kun tajusin, ettei miun tarvitsekaan ostaa kallista objektiivia, sillä loittorengassarjan avulla pystyn kuvaamaan juuri sellaisia kuvia, joista olen jo pitkään haaveillut. Parasta ehkä on, että olen vain luullut, etten osaa kuvata niin läheltä kuin toivoisin, mutta ratkaisu olikin juuri tuollaisessa loittorenkaassa, jonka ansiosta kuvattavaa kohdetta pääsee todella lähelle. Kuvista voitte hieman päätellä, miten läheltä pystyykään noiden renkaiden avulla kuvaamaan - oikein pölyhiukkasetkin näkyvät!Viikonloppuna käväistiin myös miun kotikotona juhlimassa äidin synttäreitä :) Viikonloppu meni ihan hujauksessa, mutta hyvin ehdittiin turista ja viettää aikaa yhdessä, ihan parasta <3 Junamatkustaminen Joensuusta eteenpäin olikin mielenkiintoista, sillä VR laski lippujen hintoja, mutta päätti, että kaikki sata matkustajaa mahtuu kiskobussiin eli yhteen junavaunuun, jossa on jo ohjaamo.. Tiivis oli tunnelma ja osa joutui ilmeisesti seisoskelemaankin vaunussa, kun sijaa pyrstölle ei ollut. Paluumatkalla jouduttiin tilaamaan jo bussi kiskobussin lisäksi ja päätimmekin Mikon kanssa tulla sillä - saatiimpahan istua vierekkäin ja mukavammilla tuoleilla!


Tiistaina juhlittiin meidän kolmevuotis-vuosipäivää herkuttelun ja shoppailun merkeissä. Oli todella mukava päivä ja tuntui niin luksukselta, kun oltiin jo kuukausi kaksi aiemmin päätetty, että sinä päivänä ei sitten mietitä mitään työ- tai koulujuttuja sen enempää kuin on pakko. Vietettiin laatuaikaa kahdestaan, se on parasta <3 Ja sain kukkiakin vuosipäivän kunniaksi! Täytyy sanoa, että kyllä mie olen maailman onnellisin tyttö, kun olen saanut tuollaisen miehen <3


Sitten vielä teille ilmoitusluontoista asiaa; kuukauden ilmaiset treenit voitti Chabsu! Onnittelut ja kiitos kaikille osallistuneille! Tarkkailehan sähköpostiasi, laitan siulle ohjeita tulemaan! :)

Mitä teille kuuluu? :)

 
comments powered by Disqus