höpöhöpö

4 päivää saikulla Moikka!

Täällä ollaan nyt neljättä päivää saikulla, keuhkoputkentulehdus. Oon tositosi harvoin kipeenä ja mulla ei ikinä nouse kuume, nytkään ei oo kuumeesta tietoakaan vaikka olo onkin ihan ku ois rekan alle jääny. En todellakaan oo niitä tyyppejä jotka jäis saikulle jonku pikku flunssan takia mut nyt oli pakko nöyrtyä ja marssia lekuriin ku ei pystyny enää puhumaa yskimättä. Näiden saikku päivien aikana oon muunmuassa...

... Potenu huonoa omatuntoa siitä etten oo töissä. Kun on työskennelly monta vuotta pienessä perhe-yrityksessä, missä ei oo ketään tuuraajia on jääny semmonen " en voi olla kipeenä, koska joku muu joutuu tekemään munki hommat" fiilis. Näköjään jatkuu vahvana edelleen ja tekis mieli vaan pyydellä anteeks kaikilta työkavereilta.

... Itkeny lääkärissä :D Lääkärit ei oo mikään lemppari paikka, entiiä mikä siinä ahistaa mut en vaan mielelläni mee sinne. Nyt kun kävin niin ottivat verikokeet ja sen minuutin ajan kun odotin niin ehin tajuumaan että "piikki, verikokeet" ja tadaa siinä se oli. onneks pääsin aika nopeesti enkä ehtiny sen enempää hyperventiloimaa.. Kyllä taas hävetti, mutta minkäs teet.

 ...Viikannu kaikki muovipussit (47) mitä kämpästä löyty...


... Pessy pyykkikorin tyhjäksi ja laittanu puolpuhtaitaki vatteita pesuun.

... Pelannu crash Bandicoottia. Ai jessus että palaaki pinna nopeesti jos jää jumiin johonki kohtaan :D

... Siivonnu koko kämpän. Joo piti levätä ja näin, mut ei enää pystyny olla tekemättä mitään ku kämppä oli ku mikäki läävä.

... Syöny. Syöny siis ihan tylsyyteen kaikkea mahollista mitä kaapista on löytyny.


... Yskiny itelleni vatsalihakset.

... Selannu netti kauppoja ja keränny vaikka mitä ostoskoriin, mutten kuitenkaan ostanu mitään..

... Kuluttanu sohvan nurkkaa.

... Alottanu uuden sarjan Netflixistä. Jos ootte kattonu Breaking Bad:in niin suosittelen tota " Better Call Saul" sarjaa! Just hyvä.

...Pyöriny kämppää ympäri muutenvaa...


.. Selannu kaikki maholliset somet läpi seittemänsataa kertaa päivässä.

Sellasta tänne siis. Onneks huomenna pääsee takas töihin! Saa muutenki olla kiitollinen siitä et on töitä! Sekoisin varmaan viikossa jos ei olis mitään velvollisuuksia :D Mitä te teette jos ootte kipeenä? Tai onko kellään samanlaisia fiiliksiä tosta saikulle jäämisestä?
PS: Kuvat Kreeta 2016, koska oispa Etelä.
<3 - e