cosmetics

5 lempparia!Moi!

Eipäs ookaan vähään aikaan kone auennut. Nyt on vuorossa viis uutta kosmetiikka lempparia, jotka haluun näyttää teillekin :) Täytän kohta taas vuosia ja uhkaavasti lähenevä kolmenkympin ikä on saanu mut panostamaan enemmän ihonhoitoon..
Vichy:n tuotteet on ollu mul lemppareiden listalla jo ties kuinka kauan, mä vaan rakastan noita! Tota putsaria oon käyttänyt ennenkin ja toi tekee ihosta ihanan pehmeen ja kuulaan, suosittelen todellakin testaamaan! Vaikka hinnat noissa onkin aika suolasia, niin mulla ainakin noi tuotteet kestää niin kauan että maksaa itsensä takaisin. Uutuutena ostin ton silmänympärysvoiteen ja ainakin toistaseks oon siitäkin tykännyt. Ei ehkä oo mikään ihmeidentekijä mut ei ole parempaakaan tullut vastaan.


Tän Clarins:sin teho boosterin ostin Berliinin reissulla lentokentältä, kun joku nainen siellä tätä niin kovasti suositteli. En yleensä oikeen usko mihinkään "ihme-seerumeihin", pakko kuitenkin todeta et tää oikeesti toimii! Iho on heti freesimpi, kirkkaampi ja kaikinpuolin paremman näköinen, ah ihana tuote <3


Tää on ollu hyvä kuiville latvoille. Mä tykkään kaikista hiuksiin jätettävistä tuotteista, entiedä minkätakia.. Hopeashampoon kuivattamat latvat on taas siedettävässä kunnossa tän ansiosta.


Ja viimesenä ei niin hoitava tuote, mut ihan ykkös lemppari kumminkin! Kuva vääristää väriä valitettavan paljon, tää on siis Lumenen oranssi luomiväri. Mulla on semmonen ikivanha meikki "salkku" jossa on ollut aivan ihana oranssi luomiväri mut se loppui jo joku aika sitten. Oon ettiny aina ohimennen jotain samantyylistä sävyä ja nyt mä löysin tän! Toi oranssi väri sopii munmielestä sairaan hyvin kun on vihreät silmät. Vielä olis hakusessa joku vähän kirkkaampi sävy, jos joku on nähnyt jossain niin kertokaa :)

Tämmöstä höpöhöpöä tänään, hyvää alkanutta viikkoa kaikille <3 - e