traveling

Äkkilähtö Teneriffalle

Hellou!

Mä en oo koskaan ollut "joulu-ihminen" tykkään kyllä joulun tunnelmasta, en vaan ymmärrä sitä hössötystä lahjoista, koristeista ja kaikenmaailman krääsästä. Tänä vuonna olis pitänyt olla joulu kotona vaan oman perheen kesken mikä tuntu aika tylsältä, yleensä kun ollaan siskon perheen ja vanhempien kanssa oltu koko porukka yhdessä. Puolvahingossa mulle oli laitettu töistä vapaata ja bongattiinki edulliset lennot Teneriffalle Costa Del Silencioon :) Mun vanhemmat oli lähössä muutenkin jouluksi ulkomaille, joten nekin tuli samaan paikkaan meijän kanssa. Lennot varattiin Tui:n äkkilähdöistä ja Hotelli löydettiin Bookingilta, koko reissulle tuli näin hintaa 533e/hlö ja meillä oli siis viikon loma All-inclusive hotellissa, ei mun mielestä paha ollenkaan :)

Bookingin kautta varaamalla saa nyt 10% hyvityksen hotelli yöpymisen jälkeen, koodilla 699246D9

Eli jos on ajankohtasta niin sieltä vaan zekkailemaa :)

Hotellina meillä oli Annapurna (ent. Alborada Beach club ) ja hotelli oli mun mielestä hinta-laatu suhteeltaan oikeen passeli. Tosi kaunis toi allas-alue, kun on meri heti tossa <3 Ainoo mikä tossa oli miinuksena niin merivesi-allas, eli hiton kylmää vettä! Varmaan syksyllä voi olla vesi vähän lämpösempää :D Hotelli oli siisti, mutta vanha, niinkuin arvosteluista luinki etukäteen. Ruoka ja juoma oli mun mielestä ihan jees, sai mahan täyteen ja oli valinnanvaraa, jos tonne suunnille on menossa nii ihan varteen otettava vaihtoehto siis :) 

Para loma peli Yazzy!  Ootteko käyny Teneriffalla ja millasia fiiliksiä sieltä? Mä lähen nyt ottamaan pykkejä kuivumaan ( tiiättehän loman jälkeiset pyykkivuoret, huoh :D ) ja Teneriffasta ja tosta meijän kylästä varmasti myöhemmin lisää!

<3 - e