Bette Box

Moikkamoiii!

Parempi myöhään ku ei millonkaan?

Tilasin pitkästä aikaa meille Bette Boxin, kun vastaan tuli niin hyvä tarjous :) Nyt lokakuussa kun tilas niin sai syyskuun boxin kaupanpäälle ja eka boxi oli 5e vaan! Otin meille sitte sen 3kk setin.

Ensimmäinen boxi saapui ja samalla siis se syyskuun.

Tästä Boxista mun lemppareita oli toi käsirasva ja noi tamponit :D mä meinaan unohdan aina ostaa kaupasta tamponeja sillon ku niitä tarttis :D Julialla pääs käyttöön toi Herbinan Kasvovoide ja Mannan "huulipuna". Toi Lumenen seerumi vaikutti ensin tosi hyvältä, mutta tossa on vähän turhan voimakas tuoksu mun makuun..

Sitten seuraavaan Boxiin..

Tää boxi olikin jo paljon mielenkiintosempi kun edellinen ja mun lemppareita oli toi Vichyn näyte rasva ( jos on lukenut mun aiempia suosikit postauksia niin tietää että oon käyttäny vichyn tuotteita jo vuosia <3 ) Ziajan kevyesti kuoriva kasvo putsari ja toi rexonan dödö, mulla oli just sopivasti dödö loppunu ja tää oli eka dödö minkä tuoksu vois jopa korvata mun vakkari rexonan.

Meikki tuotteet oli myös tosi positiivinen yllätys ja jännästi ne katoskin heti Julian huoneeseen :D pitää ehkä kaydä sen verran pöllimässä et pääsen iteki testaamaan ;)

Edellisen kerran kun tilasin Bette boxin ( 3kk silloinki) oli niistä 2 kolmesta ehkä vähän pettymyksiä, mutta nyt siellä ollaan selvästi kuunneltu asiakkaita ja parannettu boxia taas. Oltiin siis tosi positiivisesti yllättyneitä Julian kanssa! :)

Semmoset Bette boxit, mitäs ootte mieltä? Onko teijän mielestä parannusta tapahtunu?

PS. Jos et seuraa mua vielä IG:ssä niin @emmyleskinen , siellä päivittelen vähän aktiivisemmin :)