beauty

Eka Bette Box             Moi!

Oisin halunnu kuvata videolle tän Bette Boxin, mut mulla iski hirvee flunssa päälle, joten mennään kuvien muodossa. Oon tosi pitkään halunnu tilata Bette Boxin itelleni, mut aina kun oon ollu tilaamassa on sen kuun boxi just tulossa ja en oo ehtiny siihen ja seuraavan kuun boxi on tuntunu jotenki liian kaukaselta :D Nyt kun sain yhteistyössä arpoa teille yhen niin tilasin itellenikin 3kk Boxit :) Nää mun omat boxit ei ole siis yhteistyössä saatuja, vaan olen maksanut nämä ihan itse.
Sitte itse sisältöön!


Tää Manna Kadar Glo illuminator valikoitu heittämällä mun lemppariks tästä boxista! Tää vaikuttais    aika samalta kun se Lumenen invisible illuminizer, jota oon joskus aiemminkin täällä blogissa hehkuttanu, mutta en oo raaskinu ostaa sitä täyskokoista koskaan. Tää tulee mulla ihan varmasti käyttöön, ei koko kasvoille, mutta higliterin tapaan :)


Isadoran Natural Matt Oil-Free meikkivoide näytekokoisena. Joo,o miks ei. Yleensä en käytä juurikaan meikkivoiteita enkä tykkää sellasesta liian peittävästä pakkelista. Mulla on käytössä vaan BB- ja CC-voiteet joilla saa vähän tasotettua ihon sävyä lähinnä. Testiin tää menee jokatapauksessa :) Vähän on kummallinen toi korkki homma tossa en ehkä täysin hiffaa et mikä ton idea on? Vaikuttaa jotenki hankalalta mun silmään..

Bonarina tuli Ellie Saab hajuvesi näyte, ihan kiva kukkais tuoksu :)Puhdistusliinoja, sen verran testasin jo että pyyhin huulipunat pois ja nää toimi just niinku pitää. 

Lumenen ( Nordic Seduction Creamy ) Huulipuna sävyssä 17 Metsän Lumo.  Tälleen pikkujoulu aikaan ihan sopiva sävy vaikkakaan muuten punaiset huulipunat ei oo mun juttu. Huulilla tää tuntu ihan kivalta, semmonen pehmee vähän huulirasvan tyylinen :)


Sävy on oikeesti vähän tummempi kuin kuvassa. Mulla on jotenki vaikee käyttää huulipunia koska oon kauheen kriittinen siitä että se olis just eikä melkeen rajattu ja pelkään koko ajan että sotken ne pitkin naamaa :D Ootteks te tilannu Bette Boxia? ja jos ootte niin mitä ootte tykänny? Mä ainakin oon aivan tyytyväinen ostokseen ja innolla ootan jo seuraavan kuun boxia :)


Ps: jos kiinnostelee niin Bette Boxin pääset tilaamaan tästä 
                                                               <3- e