lifestyle

Fuengirola photodiary

Moikka!

Lähettiin kesäloman alussa viikoks Fugee, mä olisin kovasti halunnu Kreikkaan mut ei yksinkertasesti ollu mitään matkoja jäljellä (oikeestaan minnekään) sillon ku oltais haluttu. Päädyttiin sitte varaamaan lennot Malagaan ja mentiin siitä Fugeen viikoks moikkaamaan mun veljeä ja sen perhettä, ne lomaili siellä koko heinäkuun. 

Hotellina meillä oli Las Palmeras, sijainniltaan ihan loistavalla paikalla keskustassa ja vaikka vähän jo rapistunut onkin niin mun mielestä hinta ja laatu kohtas hyvin. Siisti hotelli ja ihan kiva, joskin aika pieni, uima-allas alue katolla :) 

Fuengirolasta yleisesti jäi ihan ok fiilis, mut ei se oikeen mun paikka ole. Yleensä viikon reissut tuntuu vähän lyhyiltä ja lähtiessä on sellanen olo et ois voinu vielä päiväks tai kaheks jäädä, mut nyt oikeestaa päivää vajaa viikon reissu oli kyl ihan tarpeeks eikä jääny samanlailla harmittelemaan kotiin lähtö. Ehkä sit ite kaipais vähän enemmän tekemistä loman aikana, jotain ihania rantoja, snorklausta tai jotain sellast wow-efektiä :)

Päällimmäisenä lomasta jäi mieleen Marbellan reissu, suosittelen käymään jos noilla seuduilla pyörii. Tuolla oli myös söpöjä pikku kujia, mitkä on ihanan näkösiä kaikkine ravintoloineen ja iltaisin noi täytty paikallisten hälinästä. Sanotaanko nyt näin että tositosi helppo matkakohde lähtee just esim. perheen kanssa tai jos ei oo paljon matkustellu :)

Parasta oli kuitenki päästä haistelemaan meri-ilmaa ja kattelemaan palmuja <3

ihanaa elokuuta kaikille, toivotaan että lämpöä vielä riittää!

<3 - e