arkiruokaa

kanttarellikastiketta ja huonoa omatuntoaHeipsanssaa!

Oon potenu vähän omantunnon tuskia kun en oo päivitelly mitään pitkään aikaan! Syy tähän on se että me alettiin nyt vihdoin kattomaan tota Game Of Thronesia mistä kaikki on hehkuttanu jo vaikka kuinka kauan, alkuun oon ajatellu että ei kiinnosta yhtään mitkään yliluonnolliset zombiet sun muut mutta tässä sitä nyt ollaa :D Ollaan nyt kahessa viikossa katottu kutos tuotantokauteen asti ja siitäkin enää pari jaksoa jäljellä.. Eli kuten arvella saattaa ei oo juurikaan tapahtunu mitään mistä vois tänne kirjotella :D Onneks toiki loppuu kohta..

Nyt ruokaa!
Yhteen vetona:
-pilko kantarellit ja sipulit. Paista voissa miedolla lämmöllä kunnes pehmenee ja mausta suolalla & pippurilla. ( ite tykkään laittaa myös esim. puolikkaan liha- tai kasvisliemikuution. ) Heitä sekaan kermat ja kiehuttele kunnes paksuuntunu.

- kanan sisäfileet uuniin maustettuna (esim. suola, pippuri & curry ), n. 180C ja about 20min. Vähän kääntelin välissä.

-perunamuussiin ei varmaan tarvii sen kummempia ohjeita :)

Sellasta safkaa tällä kertaa, pakko sanoo et toi kanttarelli kastike on mun ihan ykkös lemppari ruokaa nam! Jotenki aina unohtuu ja ei tuu ku ehkä pari kertaa vuodessa tehtyä. Nyt ku tein kanat uunissa ni huomasin et neki tuli super paljon helpommin ja ei menny yhtään kuivaks!

Ootteko kattonu tota Game Of Thrones :sia ja tykkäättekö?
siistiä alkanutta viikkoa kaikille :)
<3 - e