haaste

Kolme kertaa  Moro!

Teki mieli postailla ja olis kiva kertoa itestä vähän enemmän. Tuntuis kuitenki jotenki tyhmältä alkaa selittämään itestä jotain "No oon 27 v ja 158cm.." joten tuli mieleen tämmönen idea.. Olkoon nyt vaikka 3 x Randon fakta.

3 x Paha tapa... Joka viikonlopun pizzan syönti, tupakka ja se että oon aina myöhässä.

3 x Outo tapa... Sormien "räplääminen" silleen kädet ristissä hiplailen jatkuvasti ja oon tehny sitä ihan lapsesta asti :D , Vessapaperi rullan kääntäminen oikein päin (eli niin että paperi tulee ylhäältä!) teen tän siis jokapaikassa missä käyn jos se on väärinpäin.. ja Aina kun oon kipeenä katon dvd:ltä sinkkuelämää.

3 x Parasta peilikuvassa.. Sopusuhtaisuuus , Tatuoinnit ja silmät.

3 x Paras paikka missä käynyt.. Thaimaan Koh Lanta, Barcelona ja Kreikka 

3 x Paikka jonne haluat.. Bali, Australia ja Singapore

3 x Sillon hävetti.. Kun kävin ärrällä ja kysyin siltä myyjältä et haluuko se kuittia? Toi oli aika sellanen wtf momentti :D , Kun ajoin joskus auton bensamittarin väärälle puolelle ja systerin kanssa tankattiin se kumminki siinä, letku riitti justjajust :DD , Kun mörkö (koira) oksens vanhan kämpän parvekkeelle niin että suuri osa valu alakertalaisen parvekkeelle..

3 x Eniten ärsyttää.. Ehdottomasti valehtelu! Oon aika hyvä lukemaan ihmisiä ja valehtelulla mut saa kyllä suuttumaan, Kaupassa käyminen nälkäsenä ja Sotkunen koti.

3 x Parhainta maailmassa.. Perhe ja ystävät, Matkustus ja pakko sanoa että oma koti.

3 x Lempi tavara.. jos nyt ei lasketa puhelinta, konetta ja kameraa niin... Mun pöllöt mitä keräilen ulkomailta, mieheltä saatu taulu missä on bordeauxindoggi ja äitiltä saatu kaulaketju.

3 x Lempi vaate.. Mustat farkut, converset ja kaikki kesä kledjut! :)

 Olis kiva lukea myös muitten tämmösiä, joten jos otat haasteen vastaan niin linkkaa sun blogi kommentti boxiin :) 

<3 - e  ( Kuvat kesältä 2016)