Korfu

Moikka!

Tehtiin tossa Elokuun lopussa viikon reissu Korfulle. Mä tykkään Kreikasta tosi paljon ja haluisin pyöriä siellä enemmänkin, varsinkin Santorin ja Mykonos on edelleen näkemättä. Korfu valikoitui matkakohteeksi puhtaasti sen takia että löysin Tui:n kautta lennot 95€/hlö, joten oli pakko tarttua tähän halpaan hintaa :D Yritin jo ennen reissua tutkiskella että minne tuolla kannattais mennä, mutta jostain syystä oli yllättävän vaikeeta löytää tietoa Korfusta tai sen kylistä.  Päädyin varaamaan ensimmäiset 3 yötä aika läheltä keskustaa ( korfutown ) ja päätettiin jatkaa siitä sitten Albaniaan ( Saranda, tästä myöhemmin lisää ).

Tajusin muuten heti perille päästyämme että mä en ottanut kameraa mukaan, en Gopro:ta enkä Olympusta!

Kuvia ei sen takia oo kauheesti ja kaikki on otettu mun Iphone 8 plussalla.. vaikka tossakin on ihan hyvä kamera niin jotenki tolla puhelimella ei tuu samanlailla kuvailtua :( 

Korfusta tai tarkemmin Korfu town:ista fiilikset oli ihan ok. 

Plussat

- Kirkasta vettä

- Hyvää ruokaa

- Ystävällistä palvelua jokapuolella

- Vanha kaupunki todellaki näkemisen arvoinen

- Keskustassa paljon kauppoja 

Miinukset

- Kivirannat, joten kannattas olla jotku uimakengät 

- Välimatkat oli aika pitkiä, meillä meni justjajust kävellen, mut esim lapsien kanssa liikkuessa joutus käyttämään melkeen taxia tai bussia.

- Jos olis halunnu hotellin ihan ytimestä niin ei olis ollu uima-allasta

Tavallaan Korfu olis kyllä paikkana tosi monipuolinen ja jos tonne menee niin suosittelen varaamaan sen kaks viikkoa. Tuolta on hyvät kulkuyhteydet just Albaniaan, Kreikan mantereelle ja esim. Venetsiaan. Venetsia oliski kiinnostanu kovasti mut viikon reissulla olis ollu liian pitkät matkat sinne ( n. 7h/suunta ) Myös auton vuokraaminen olis tuolla ihan huippu juttu, pääsis kiertämään koko saaren. Voisin lähteä siis uudelleen, vähän viisaampana ja pidemmällä ajalla :)

Loppuun vielä nopee video pätkä vanhan kaupungin holleilta :)

Korfu 2018.m4v

Ootteko käyny Korfulla ja mitkä oli teijän fiilikset?

<3- e