Kosmetiikka suosikit

Moikka!

Nyt luvassa mun ihan ultimaattiset kosmetiikka lempparit! Osa tuotteista on ollu käytössä jo vuosia ja osa uudempia tuttavuuksia :)

Esimmäisenä Carnierin rasva, tää on niin hyvätuoksunen etten aio varmaan ikinä enää ostaa mitään muuta :D Tää myös imeytyy tosi nopeesti ja jättää ihon super pehmeeks. Todellakin suosittelen testaamaan!

Samassa kuvassa myös mummilta lahjaksi saatu Lancomen kasvovesi. Tää on semmonen tuote että entiedä raaskisinko ite ostaa, mut ihastuin tähän heti. Ensinnäki putsaa tosi tehokkaasti jos kasvoille on jääny jotain meikkiä, tuoksuu hyvälle ja jättää ihanan raikkaan fiiliksen käytön jälkeen. Uskon kuitenkin että vähän edullisemminkin vois saada vastaavan tuotteen.

Kesällä ja reissussa kestosuosikki! En usko et tän parempaa aurinkoöljyä on olemassa. Tuoksuu hyvälle ja imeytyy aika kivasti, ei siis jää niin oljymäiseksi iholla kun mitä vois kuvitella. Mä ainakin oon huomannu rusketuksessa merkittävän eron kun oon käyttäny tätä <3

Tää tarttu mukaan ruotsin reissulta. Oon aina tykänny Escadan makeista tuoksuista muutenkin, mut tää säväytti heti semmosella raikkaudella. Tosi kesäinen raikas ja makea tuoksu ah <3

Bodyshopin kuorinta. Tää purkki on jo tyhjä :D Ollaan Julian kanssa kumpikin tykätty tosta kovasti ja pakko mennä ostamaan uus. Noita oli kaikkia erilaisia, mut luulen et pysytään edelleen tossa vadelmassa :)

En vois elää ilman huulirasvaa ja Blistex on ollu käytössä niin kauan ku muistan. Nyt alkaa toi liila alkaa vetelemään viimesiään ja päädyin ostamaan ton vanhan suosikin uudelleen. Toi liila oli vähän kevyempi ja vaikka hyvä olikin ja ihanan tuoksunen niin nyt auringon paahtella tuntu et tarvii jonku vähän hoitavamman version.

Clarinsin boosteri on näkyny varmasti aiemminkin täällä ja on säilyttäny paikkansa suosikeissa edelleen. Super hyvä esim. huonosti nukutun yön jälkeen, pari tippaa kasvovoiteen sekaan ja heti näyttää naama freesiltä! Aion ostaa tätä uudelleen sitten kun loppuu ja himottais myös kokeilla sitä oranssia versiota :)

Uudempana tuttavuutena Bette Boxista tullu Lieracin teho seerumi. Tää oli tosi kosteuttava ja tuntu myös tasottavan ihon sävyä vähän. Tuoksu oli myös ihana, raikas ja kevyt. Toi pieni purkki on jo käytetty loppuun ja ostan tätä heti kun oon saanu (myös betteboxista tulleen) Lumenen seerumin käytettyä loppuun.

Viimesenä muttei vähäisempänä Vichyn tuotteet jotka on ollu mun päivittäisessä käytössä vuosia ja oon näitä kehunut aiemminki. Tällä hetkellä rasvana on toi slow age (koska käpy), putsarina on sekä toi öljymäinen ja sitten toi pienempi vaahtoava, minkä oon saanu jonain kaupanpäällisenä. Tykkään jopa enemmän tosta vaahtoavasta, mut en oo nähny sitä myynnissa ollenkaan? Oon vaan saanu pari kertaa tommosen kun on ostanu esim rasvan. Uudempana tuttavuutena on toi geelimäinen kasvonaamio jonka ostin mexicon reissun jälkeen, kun iho alko välittömästi kuoriutumaan täällä pakkasessa. Toimii tosi hyvin kuivalle iholle :) Pysy nahkat nenässä ku käytti tota :D

Semmosia suosikkeja täällä , onks teillä samoja käytössä?

<3- e