höpöhöpö

Kysynpähän vaanMoro!

Tuli vaan mieleen.. ?


- Tosi monessa jossain smoothie tai muussa ohjeessa on puolikas avokado, Mitä hittoa jengi tekee sille toiselle puolikkaalle?! Eihän se säily päivääkää..

- Miksi lyhyille ihmisille (mäkin 158cm) ei oo pitkiä mekkoja olemassakaan?! aina pitäis olla jotku jäätävät korkkarit tai sitte helma laahaa metrin mun perässä..

- Mihin meijän terassilta häviää tuikut?! Siis joku elukka käy aina pöllimässä ne, mut mitä ne nillä oikee tekee?

 


-Miksi mä ajattelen itteeni edelleen jotenki lyhyt hiuksisena? Mul on ollu niin kauan aikaa lyhyt tukka et en tajuu missä vaiheessa tää on kasvanu tämmöseks, ja onko nää nyt sitte jo siinä "pitkät hiukset" kategoriassa?

- Miksi tatuointeihin jää koukkuun? Varsinki sillon kun oot just käyny ottamassa uuden leiman niin tulee mieleen vaikkamitä muitakin mitkä pitäis saada, ja tietenki heti eikä ens vuonna :D

- Miks kahvista tulee hirvee pissahätä?! Pari kuppii kahvii ja saa käydä seittemän kertaa pissalla..

-Miksi Marlboro aski maksaa nykyään 7,10€ Joskus ku tän valtavan hienon harrastuksen alotin ni askin hinta oli muistaakseni 4,10€ What the hell happened??


- Miks aina sillon ku on kipeenä ni iskee hirvee motivaatio boosti treenata? Nytkin kun olin kipeenä ni kateellisena kattelin kaikkien treeni videoita sunmuita ja kyllä sillon ois ollu fiilistä lähtee lenkkeileen vaikka räntäsateesee.. ni mihin helvettiin se motivaatio katos nyt ku olo on jo parempi?


- Miks jengi kirjaimellisesti sekoaa kaikista tarjous kamppiksista, niinku hullut päivät ja nyt tää black friday? Mä ymmärrän jos on joku tietty homma mitä ois muutenki ostamassa, mut se semmonen hysteerinen tavaran hamstraaminen, really?

- Miks aina sillon ku meen iltavuoroon herään viimeistää seittemältä ilman mitää ongelmaa, mut sit aamuvuoroon ni sillon kyllä väsyttäis? Vaikka menisin samaa aikaa nukkumaan ni ei, mikä homma?
Sellasia mielessä tälläkertaa, ootteko miettiny samoja juttuja? :D Ihanaa viikonloppua kaikille!

<3 - e