Life update

Moikka!

Tammikuu on menny aika haipakkaan ja nyt olis luvassa tämmönen tiivistelmä et missä oikeen mennään..

13.1 Saateltiin raskain mielin Mörkö vimeiselle matkalleen ja vaikka suru, tai varsinkin ikävä on edelleen vahvasti läsnä, on nyt aika kuitenkin mennä elämässä eteenpäin. Jonku mielestä voi olla vähän häiriintyny ajattelutapa, mut mä oon aina kokenu esim. suremisen jonkinlaisena heikkoutena. Kaikki varmasti tietää sanonnan " when life gives you lemons, make lemonade" niin mä oon enemmän sellasta tyyliä että "when life gives you lemons, you shut the fuckup, eat those fuckers and move on", entiiä saako kukaan muu tosta ajatuksesta mitään selkoa? :D Mutta jokatapauksessa elämä jatkuu ja mennään iloisempiin aiheisiin..

Koulu on alkanu ihan kivasti, joskin tasapainottelu koulun ja töiden välillä on aiheuttanu pientä stressiä ja ahdistusta, tää varmasti helpottuu kevättä kohden, tai näin ainakin toivon :)

Mun tytär ( Julia joka onkin näkynyt jo joissain postauksissa ja videoilla mukana ) täyttää 7.2 12 vuotta! Mä en tajuu mihin tää aika oikeen on menny :D Synttärit me järjestetään Rush:issa ja tästä tulee varmasti myöhemmin lisää :)

11.2 Me pakataan laukut ja lennetään Mexicoon <3 ah tätä mä niiiiiin odotan. Nyt saatiin siis vihdoin matka kohde päätettyä! Kiitos kaikille jotka heitteli ideoita tonne matkamessu-postaukseen :) Me mennään Cancuniin ja jännityksellä odotan että päästään tutkimaan Mexicoa, siellä kun ei olla vielä käyty. Mexicon reissusta kuullaan siis vielä myöhemmin. Jos jollain on mielessä vielä jotain Must see- hommia tuolta Cancunista niin heitä ihmeessä kommentilla!

Semmosta siis kuuluu tänne tälläerää. Nyt mun täytyy alkaa hoitelemaan asioita, pitäis muunmuassa löytää keväälle työ-harjotelu paikka ja selvitellä vähän muita opintoon liittyviä asioita. Oon koko viikonlopun vapaalla ja tänään lähetään miehen kanssa ulos syömään, pitkästä aikaa :) Varattiin pöytä Brondasta ja katotaan jos siitäkin postailisin myöhemmin..

Nyt se on moro ja ihanaa viikonloppua kaikille!

ps. Kuvat Teneriffa 12/2017

<3 - e