Marraskuun Bette Box

Moikkamoi!

Ja heti perään Marraskuun Bette boxia :)

Nää on muuten kivoja noi kortit mitä boxeista nykyään aina tulee :)

Noniin ja sitte tuotteisiin, mun lempparit tästä on ehdottomasti toi Naturel silmänympärys naamio, joka lupaa kirkastaa tummia silmänalusia, rauhoittaa ja kosteuttaa. Oon itseasiassa joskus Tokmannilla katellu näitä, mut jätin sit epäuskosena kuitenki ostamatta, niin mielenkiinnolla nyt kokeilen josko nää tekis jotain ihmeitä :D toisena lempparina pakko sanoa toi Neutrogenan täsmähoito ihon epäkohdille, tätä lähen myös mielenkiinnolla testaamaan. Eyluren irtoripset myös kiva idea tälleen pikkujoulu kautena, tosin omaan silmään ehkä vähän liian näyttävät.. Julia omi heti itelleen ton Clarinssin Huulituotteen ja Naturelin kasvonaamion. Toi Ziajan kasvovoide myös kiinnostaa pitää kokeilla onko siitä Vichyn rasvoille vastusta ;)

Me ainakin Julian kanssa ollaan tähän asti oltu tosi tyytyväisiä Boxeihin ja innolla odotetaan meidän tilauksen viimestä boxia, joka tulee joulukuussa :) Pitää kattoa jos sitten uusis vielä tilausta.

Ootko sä tilannu Bette Boxia?

<3 - e

PS: jos et seuraa mua vielä IG:ssä niin @emmyleskinen , sinne päivittelen vähän aktiivisemmin :) ja olis myös kiva tietää vähän että ketä siellä ruudun sillä puolella on, joten heittäkää vaikka instassa viestiä :) Haluisin myös uutta seurattavaa instaan, alkaa jo kyllästyttää kaikki samat tilit :D