Meikki suosikit!

Moikka!

Viime postaus oli kosmetiikka lemppareista ja nyt olis vuorossa sitte meikit :)

Mulla on suuri osa varmasti näkynyt täällä aiemminkin, mutta minkäs teet jos nää tuotteet on edelleen mun lemppareita! Nyt on mukana kuitenki myös muutama uus tuote, mitkä on päässy top-listalle. Sitten asiaan..

 Uudempia lemppareita on tää Yumi Lashes-seerumi, minkä ostin kestotaivutuksen yhteydessä. Tää on jääny lähes päivittäiseen käyttöön ja sopii hyvin myös ripsarin alle :)

Toinen uutuus kuvassa on toi niiiiiiiin hypetetty Better Than Sex- ripsari. Tää ei alkuun tehny mitään suurta vaikutusta, mutta hetken käytön jälkeen se toimi mun mielestä paljon paremmin. Voisin ostaa uudelleen.

 Aina ja ikuisesti Max Factorin kulmakynä sävyssä Hazel <3 Tästä tuun tuskin koskaan luopumaan.

Lumenen läpinäkyvä kulmageeli on myös hyväksi havaittu perus tuote :) Nää kuuluu ihan vakio varusteisiin.

Lorealin BB ja CC voide on myös kuulunu mun meikkivalikoimaan jo vuosia ja en oo kokenu tarvetta vaihtaa muihin. Yksinkertasesti toimii. Vähän uudempana tuotteena on toi Bette Boxista tullu Manna illuminator, tota oon tykänny tälleen kesällä sekottaa vähän tohon BB-voiteeseen koko kasvoille tai sitte vaihtoehtosesti taputella vähän poskipäille highliterin tapaan.

Viva La Divan " Move me jungle" paletti. Kaikki sävyt hyvinki käyttökelposia ja pigmenttisiä. Lemppareita on toi oranssi "Hawaii" , kiiltävä "Venezuela" ja mattapintanen "Dominica" . Ainoo miinus puoli tässä on se että nää aika helposti laittaessa vähän varisee.. tai sitte se on vaa mun sivellin..

Tää on kans vanhoja suosikkeja, eli Lumenen oranssi matta-luomiväri. Ei sen kummempia selityksiä, kun että sopii mun vihreille silmille ja i like it.

Anastacian paikan vei heittämällä tää Smashbox:in contour kit. Kaikki sävyt hyviä ja käytössä, ehdottomasti suosittelen! Yks kiva puoli on myös se että tää ite pakkaus tuntuu paljon laadukkaammalta ja on ainaki toistaseks säilyny päällisin puolin hyvänä ( toisin ku anastacian paketti) ja plussana myös peili. Vähän harmittaa että reissussa hajos toi yks nappi, mut ei voi mitään, itepähän pakkasin huonosti.

Sellasia löytyy mun meikkipussista, onks kellään samoja lemppareita?

<3- e