cosmetics

Meikkipussin lempparit
        Moikka!

Enpäs ookaan taas vähään aikaan läppäriä ees avannu. Viikonloppu meni 12 tunnin yöunia ja päikkäreitä vedellessä, neki hetket ku olin hereillä jumitettiin miehen kans Sons Of Anarchy:ä , maattiin sohvan kulmassa ja syötiin. Eilen hain tytön kotiin mummilta ja nyt palataan taas arkeen :)

Tässä tulis mun meikkipussin ikisuosikit!

Tää on uusin ihastus mikä on nyt ollu kokeilussa kun sain näytteen rasvan mukana, pakko saada! Toi täyskokoinen kestää varmaan ikuisuuden, kun tosta näytepussistakin riittää moneen kertaan.

(kuva lainattu täältä )Rimmelin Stay mattea oon käyttäny ikuisuuden. Halpa hinta ja toimii just niinku pitää :) Omasta en kehannu ees ottaa kuvaa ku kansi hajonnu reissussa ja keskeltä jo pohja vilkkuu..

(kuva lainattu täältä )


Real techniquessin siveltimet on ollu oikee toimivat mulla. Ostin joskus bangerheadin sivuilta tommoset valmiit paketit. Pesua noi kyllä kaipaa kipeesti..
Nää kaks tai vähintääkin toinen näistä on ollu mun päivittäisessä käytössä niin kauan ku muistan! Mä en tykkään käyttää mitään kovin paksuja tai peittäviä meikkivoiteita, joten nää on ajanu asiansa paremmin ku hyvin. Jos joskus viikonloppuna kaipaa astetta enemmän pakkelia naamaan niin alle voi hyvin käyttää jotain peitevoidetta. Ainoona miinuksena vois mainita sen että täs vuosien varrella tossa CC- voiteessa on vaihtunu pikkasen koostumus ja nykyään siinä on jotenki vahvempi tuoksu.
Myöskin näitä kulmatuotteita ( varsinki tota kynää) oon käyttäny lähes aina ja nyt on kyllä sen näkönenki :D säälittävä pätkä jäljellä, mutta toi on siis Max Faktorin kulmakynä ja uskoisin että sävy on Hazel. Arkena käytän pelkästään näitä ja sillon ku panostaa enemmän niin teen kynällä ns. rajat ja täyttelen millon milläkin kulmavärillä lisäksi.
Tää aurinkopuuteri! Oon saanu tän joskus kaverilta ja nyt se alkaa lähenemään loppuaan mutta mulla ei oo mitään tietoa minkä merkin tää on tai mistä tätä saa? Heeeelp tietääkö joku?

Rimmel Glam eyes on ainoa eyelineri jossa on sellanen super ohut sutimainen pää, oon kokeillu vaikka mitä muitakin mutta tää on se ainoo oikee, todellakin suosittelen!
Nää Nyxin huulituotteet on päässy myös lemppareihin.Vihaan käyttää tavallista huulipunaa kun se tarttuu jokapaikkaan ja en osaa olla sotkematta sitä, näissä on parasta se kun ei irtoo huulista oikeestaan mitään väriä kunhan antaa kuivua hetken! En oo huomannu mitenkään hirveesti eroa ton soft matte lipcreamin ja lingerie sarjojen välillä, kumpikin toimii samalla tavalla. Ainoo mitä noissa vois vähän parantaa on pigmenttiä, jossei laita rajauskynää alle jää sävy aika hailakaks mun mielestä.Sitte on vielä tää Nyxin poskipuna. En yleensä oo tykänny juurikaan poskipunista, kun naama punottaa aina jo valmiiks, mutta tästä oon kyllä tykänny kovasti! Näistäkin on miljoonaa eri sävyä, mut tää on ollu just kiva antaa vaan vähän sellasta tervettä hehkua muttei tee mitään punanaamaa :)
Mulla tää on sävyssä 09 JOURNEY

Sellaselta näyttää mun meikkipussin sisältö, onks teillä samoja suosikkeja?
Mun tarttis uusia sisältöä aika paljon ja haussa on vielä täydellinen peiteaine silmien alle ja joku kiva contour paletti! Nyt on ollu käytössä se Anastasian paletti mutta en kyllä haluu toista kertaa maksaa sitä reilua kuuttakymppiä ja toikin alkaa vetelemään viimesiään, eli jos jollain on suositella jotain hyviä contour settejä tai peiteaineita niin kuulisin mielellään :)
Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!
<3 - e