Mexico on my mind

Moi!

Nyt on Mexicon reissu enää muisto vaan, mut palataan siihen vielä hetkeks :)

Oltiin siis Helmikuussa Cancunissa ja tässä nyt vähän yleisiä fiiliksiä sieltä. Meijän hotelli oli Allritmo Cancun, ihan kiva ja siisti hotelli, mut kohtuullisen huonolla sijainnilla. Matka meillä oli varattu Tui:n kautta ihan pakettina ja sinne voiski antaa vähän palautetta että päivittelis noita hotellin infoja, tossakin esim. luki että keskusta 3km, mut mitään keskustaa me ei kyllä sieltä löydetty ja just "hyvän" sijainnin perusteella hotelli valittiin.. Noh Cancun itessäänkin oli lähinnä täynnä ostoskeskus hommia eikä siellä tainnu muuta ns. keskustaa ollakaan kun sitten se hotel zone, missä olis ollu ilmeisesti vähän enemmän menoa ja meininkiä.

Noita Ostoskeskuksia me käytiinki sitte pyörimässä ainakin lähellä ollu Americanos ja sitte La isla, mikä oli kivempi sellanen iso ulkoalue. La islassa kannattaa käydä kyl jos tonnepäin on menossa, sinne kannattaa varata hyvin aikaa pyöriä kaupoissa ja käydä syömässä. Alla näkyvät kuvat onkin siellä olleesta raflasta ja noi juusto-valkosipuli tikut oli ihan parhaita! Ravintolan nimeä en tietenkään tähän hätään muista, mut toi löytyy noitten valopalmujen vasemmalta puolelta :D

Cancunista ehkä kaikenkaikkiaan jäi vähän hämmentävät fiilikset, ei ihan sitä mitä odotin mut toisaalta kelit tuolla oli niin loistavat et kuka nyt ei siellä viihtyis? Reissun aikana käytiin myös Carmenissa ja Isla mujeres-saarella, näistä kirjottelen myöhemmin lisää. Mexicoon haluun ehottomasti uudestaan, mut Cancunilla ei ollu mulle tarjota mitään sellasta että haluisin sinne palata. Ehkä jonku välietapin vois tehä vielä tuolla hotel zonella, niin näkis vielä sen vähän erilaisen menon :)

Mites siellä ruudun toisella puolella, ootteko käyny Mexicossa? ja jos niin missä siellä?