miksi

MIKSI?

                             

                             moro!

Oon lukenu Tickle your fancy blogin saran kirjottamia " miksi" postauksia monesti ja ne on aina ihan parhaita! En oo ihan varma onko tää jo kopiointia vai meneekö vielä inspiraatiosta mutta päätin nyt jokatapauksessa kirjottaa teille oman "miksi" postauksen, eli sara jos jostain syystä oot eksynyt lukemaan tätä niin kiitos inspiraatiosta ja oon pahoillani jos koet tän kopioinniks. Tässä siis muutama maanantaita askarruttava kysymys..

1. MIKSI auton tankkaaminen on niin hiton vastenmielistä? en ees tiedä mikä siinä ärsyttää, pysähtyminen? Ei oo ihan yks ja kaks kertaa ku oon ajanu tankin tyhjäks niin et tankkaaminen pitää suorittaa aamulla ennen kuutta että pääsee töihin asti ja aamusin se vasta lystiä onki..

2. MIKSI vesilasi pitää aina huuhtoa ihan vähintääki kerran ( monesti huuhtelen sitä joku kolmekin kertaa? ) ennen ku sen veden voi jättää sinne lasiin? eikä mitään väliä vaikka olis suoraan koneesta ihan puhdas lasi ja vesi kylmää niin silti? 

3. MIKSI krapulassa pitää aina syödä pitsaa tai jotain muuta vastaavaa mättöä, vaikka tietää jo etukäteen et siit tulee vaan entistä huonompi olo? Myös jos syö pitsaa vaikkei krapulaa oliskaa niin siitä pitsasta tulee ihan krapulainen olo..

4. MIKSI väsyneenä saan aina hirveitä hepuleita paskimmilleki jutuille? Usein vielä repeilen niille monta tuntia tapahtuneen jälkeenki yksin.. Voisko aina vaan naurattaa yhtä paljon ?

5. MIKSI suomalaisten biisien sanoissa ei oo mitään järkee? 

ihan nyt vaan esimerkkinä: 

"sul on kiva kämppä ja makuuhuone, tuli vaan mieleen et onks sulla muuten suihku täällä? mullon valkonen paita päällä" 

"Näätkö mut vielä, hei etkö sä tiedä en ilman sua selviä elämäst, sillä sä loistat pimeäs" 

" Rakas ollaan vaan hiljaa, ei korjata vuotavaa maljaa, rakastellaan yhtä aikaa niikuin nuo perhosetkin, jotka hiljalleen pois katoaa" 

Oonko mä ainoo joka ei tajuu? :D oikeesti.

6. MIKSI jengi käyttää profiili kuvissa snäpin filttereitä? sit vielä kun joku kommentoi et "onpas kaunis kuva" niin vastataan siihe " voi kiitos" .....for real..

7. MIKSI mun kellosta on ollu patterit loppu valehtelematta yli kaks vuotta ja mä silti käytän sitä silti jatkuvasti. Se näyttää edelleen varttia yli 11.

8. MIKSI joku on keksiny torkuttamisen? mä saatan pahimmillaan torkuttaa kelloa 3-4 kertaa ja laitan sen myös tarkotuksella soimaan aikasemmin että voin sitte aamulla toteuttaa tätä mun torkuttamis rituaalia niin että koko kämppä herää ja nousta lopulta paljon pirteempänä kun ekalla kerralla..Sellasta tänään ja kuva missä on varpaat hiekassa, koska 20 päivää lomaan. 

<3 - e