höpöhöpö

mökki viikonloppu
                Moi!

Mulla on aika paljon töitä nyt heinäkuussa ainakin, mut viime viikonlopun olin vapailla ja päästiin mun siskon, siskon miehen,oman miehen, miehen veljen ja miehen veljen perheen ( koiran siskon serkun.. :D ) kans mökkeilemään! Alunperin tarkotus oli suunnata rantajameille, mut perjantaina oltiin aika myöhään vasta perillä ja lauantaina ei sit huvittanukkaan lähteä sinne jonottamaan loppuunmyytyjä lippuja. Mentiinki sensijaan pyörähtämään kaljaasissa ja nähtiin siellä muutamia kavereita. Kaljaasin kotisivut täällä jos kiinnostelee, toi on siis tollanen lohjan järvellä kelluva ravintola/terassi :) Takasin tulo matkalla ei vaihdettu veneen tankkia tarpeeks ajoissa ja meillä "loppu bensa" kelluttiin siinä sit jonki aikaa ja yritettii starttailla venettä, kunnes ajauduttii jonku rantaan ja piti soittaa naapuri mökin tytöt hinaamaa meijät kumiveneellä perille :D Kunnon #urpotvesillä hah!

Syötettiin myös sorsia, Grilattiin, Saunottiin ja lilluttiin paljussa. Naapuri mökin karlos kävi myös pyörittelemässä mua vesijetillä ja se vast siistiä oliki! Ens kerral pitää ajaa ite :) Oli siis kaikinpuolin super onnistunu viikonloppu, ihani ihmisiä ja kelitki kohillaan! Kyl ton voimalla jaksaa taas seuraavat pari viikonloppua painaa duunia :) 
ps: Tähän loppuu saatte viel todistus aineistoa et mäki " heitin talviturkin " siskon mies oli päättäny et nyt on aika.. :D

<3 - e