lifie

Netflix suosikit!

   

                                                      Heeeeisssan!

Ajattelin kertoa omia netflix lemppareita, koska musta on aina kiinnostava tietää mitä jengi kattoo ja monta hyvää sarjaa löytyny ku joku on suositellu. Tuntuu et on aina hirvee vaiva et löytää jotain kivaa katottavaa jos ei tiedä yhtään mitä ettii. Täs talven aikana onki tullu jumitettua aika paljon, vieny jotenki mehut toi jatkuva pimeys. Nää ei nyt oo missään järjestyksessä mut tässä tulee!

1. Marcella : tää oli törkeen hyvä rikos-sarja ja taisin kattoo jonain darra päivänä kaikki putkee! ainoo harmi oli et jaksoja on nii vähän, toivottavasti tulee jatkoa!

2. Jälkiä jättämättä : myös tosi hyvä rikos-sarja jonka katoin aikoja sitte. toi edellämainittu marcella oli muuten vähän saman tyylinen ku tää.

3. Elementary : sherlock holmes ja sen seikkailut. Tykkään tosta lucy liusta! mikähän sen sarjan nimi olikaa missä se oli joskus aikoja sitte.. ally mcbeal ? tai joku sellanen :D

4. Good wife : en ois ihan heti aatellu et tykkäisin mut nyt on kakkos kausi menossa ja onki yllättävän koukuttava.. aika perus draamaa mut toimii.

Tässä välissä piti jo avaa netflix, koska en muista enää mitä oon kattonu :D : D

5. Blacklist : Rikollis pomon ug-settiä. Tää ehkä kävi loppua kohden vähän pitkäveteiseks tai toisti jotenki samaa kaavaa kokoajan.

Sit on tietenki kestosuosikki frendit jota mä jaksan kattoo aina vaa uudestaa! ja narcos oli kans ihan jees. Jos siellä jollain on hyviä ehdotuksia seuraavaks ni olis kiva kuulla :) Onneks mennää jo kevättä kohti ni voi ryhdistäytyä ja lopettaa tän sohvaperunailun. Nyt mä laitan good wife:n pyörii ja jatkan makaamista, peace out!
<3 - emmy