aurinkorasvaa

new in cosmetics

       

                                                           eleven.fi

Moikka! Lähin ettimään tulevalle reissulle aurinko rasvaa, jotain missä olis vähän parempi suojakerroin kun noissa meijän olemassa olevissa on max. 30 ni jos kerranki selviytys ilman palamista :D joka kerta kun tuntuu et vähintääki hartiat ja nenä palaa.. Löysin ton eleven.fi kaupan kun muistin et joku oli siitä puhunut tubessa ja siellä oliki huomattavasti halvemmat hinnat kun muissa mihin vertasin, ainoo oli et toimitus maksut oli aika korkeet jos ois tilannu alle viidelläkympillä mut kummasti sieltä löyty muutaki tarpeellista ni ei tarvinnu sitte toimituksista maksella. Vois sanoo et aika toimiva myyntikikka :D
Ostoskoriin pääty:
Hawaijian tropicin aurinkorasvat on ainaki tähän asti ollu mun iha lemppareita noi on nii nättejä purkkeja ja tuotteet on toimivia ja hyväntuoksusia. Tossa baremineralssin paketissa on siis kasvoputsari, -rasva ja silmänymärysvoide ja ensi kokeilujen jälkee vois sanoa et toi silmänympärysvoide tuntu ihan hyvältä, aika hajuton, kosteuttaa hyvin ja jättää ihon pehmeeks.
Toi rasva sen sijaan haisee aika vahvasti joltain hyttysmyrkyn tyyliseltä ja se haju pysy kasvoillaki aika pitään.. ei jatkoon siis ja tota putsaria en vielä ees kokeillu koska siinä on ilmeisesti toi sama hyttysmyrkyn haju.. Muuten olis kyllä kätevän kokoset purkit reissulle mukaan. Tosta Bliss kasvo naamiosta tykkäsin sikana! jäi tosi freesi ja pehmee iho tän jälkeen. Tossa paketissa on kolme "annospussia" tota naamiota ja makso jotain 2 euroa, joten tommosia vois tilata uudestaaki :) sit oli vielä toi hiusöljy tai seerumi mikskä sitä nyt haluu sanoa ja toikin tuntu ajavan asiansa iha hyvin, jätti hiukset sileäks, kiva pakkaus ja hyvä tuoksu. Tämmöstä tällä kertaa, eikä muuten oo mikään mainos halusin vaan kirjotella tänne ku olin niin tyytyväinen hintoihin ja toimituksee ku tuli nopeesti :) ja plussaa tietenki että on suomalainen yritys!

ps. kuvat on otettu iphonella ja sen on näkösiäki. Ostin uuden kameran mutta se ei ole vielä saapunut :/

<3 - emmy