bordeauxindoggi

OLYMPUS PEN

             

                             Moikka!
































Oujee! se on vihdoin täällä! Oon jo pidemmän aikaa haaveillut uudesta kamerasta, kun joskus iphone päissään myin mun vanhan nikonin. Ajattelin sillon että "ihan yhtä hyviä" kuvia saa puhelimella et ei sitä kameraa jaksa kantaa mukana. On kumminki harmittanu jälkikäteen etenki kaikki reissut ois ollu kiva kuvata kunnon kameralla, Mutta noh nyt repäsin ja tilasin ton Olympus E-PL7:n. Pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin tohon, tuntu niin näppärän kokoselta vaihtoehdolta ja tolla saa myös kuvattua videoo ja kääntyvä näyttö on kans kiva lisä. Pitää viel tutkia millanen objektiivi olis hyvä hankinta ja kalansilmä linssi ainaski himottelee kovasti.. Menee varmasti jonki aikaa ennenku oppii kunnolla käyttämään, mut pitemmittä puheitta tässä tulee ensimmäiset tolla räpsityt fotot!








































Kuvauksen kohteena meijän bordeauxindoggi mörkö :)  Kuvia ei oo nyt muokattu mitenkään ihan just sillä et huomais parhaiten eron ja nää on napsastu ihan nopeesti tolla AUTO- asetuksella ilman mitään omia säätöjä. Oon kyl tällä perusteella jo super tyytyväinen!  Kunnon materia onnellisuus :D
Mun tyttö lähti tänään thaimaaseen kahdeksi viikoksi ja on aika hiljasta täällä kotona. Alkaa jo lomakuume nousemaan itelläki ja en malta enää oottaa et on meijän vuoro lähtee reissuun! Aion heilua siellä ihan turistina kameran kans ja ehkä vois kuvailla vähän videooki.
Torstaiki alkaa olla koht taputeltu eli hyvää tulevaa viikonloppua kaikille!

                    <3 - e