beanietime

Pipoja päähän
      Moro!

Tää joulukuu on alkanu aika hässäkällä! On ollu vaikka mitä menoja, pikkujouluja sun muita ja tuntuu ettei oo ehtiny saamaan oikeen mitään aikaseks. Kävin myös haastattelussa kouluun ja sain paikan! Uskokaa tai älkää niin musta tulee opiskelija :D Lähen siis tammikuussa opiskelemaan Media-alaa ja oon siitä super innoissani, vähän meinaa jännittääkin, kun viime opiskeluista on vierähtäny semmoset 12 vuotta! Tästä aiheesta varmasti lisää myöhemmin :) Nyt oli tarkotuksena näyttää teille muutama pipo mitkä tilasin Junk Yardilta. Mun mielestä pipot on parasta talven pukeutumisessa ja vaikka tänä vuonna ei oo paljon talvea näkyny niin oon ainaki varustautunu siihen jos se sieltä joskus vielä alkaa..  Kuvien ottaminen oli tällä kertaa jotenki tosi haastavaa, en saanu tähän hätään ketään kuvaamaan ja jouduin ottamaan nää sisällä, mutta ei ne siitä valittamalla parane joten mennään asiaan. Linkit löytyy kuvien alta jos jotain kiinnostelee :)
Adidas Originalsin Logo Beanie täältäCarhartt täältä Nää Carhartt:in pipot on ihan jokavuotinen suosikki! <3

Lisää Adidasta täältä. Adidas merkkinä on tällä hetkellä ehottomasti lemppari! Tuolla vähän alempana näkyvä vaaleen punanen Addu on ostetu Berliinin reissulta, vastaavia näky myös tuolla Junk Yardin sivuilla aiemmin mut nyt ne on ilmeisesti loppu..


Junk Yardin omaa mallistoa! ihanan värinen <3 täältä . Näitä on myös muissa väreissä ja ei todellakaan pahan hintanen! Käytättekö te pipoja talvella?
Blogiin on muuten tulossa pieniä muutoksia lähiaikoina ja en malta odottaa että pääsen kertomaan niistäkin enemmän! Ihanaa viikonloppua kaikille!

<3 - e

PS: Tein vihdoin blogille Facebook sivut,  Tästä pääset kurkkaamaan :)