Raapasu pintaa syvemmälle

Moikka!

Meillä vuosi 2018 ei alkanu kovinkaan ruususesti, kun meidän koiralla (mörkö) meni "polvi" joulun välipäivinä, tai näin me luultiin. Ortopedi käynnillä selvisi että möröllä on luusyöpä ja jalalle ei ole mitään tehtävissä, saatiin kolmea eri kipulääkettä ja kotiin kattomaan josko niillä helpottais ja mörkö alkais kävelemään normaalisti. Tänään diagnoosista on kulunu 8 päivää ja tilanne ei oo muuttunut yhtään paremmaksi. Nyt ollaan siis raskaitten päätösten äärellä ja olo on voimaton. En usko että oon ikinä itkeny näin paljoa tai näin montaa päivää putkeen. Tänään tultiin siihen tulokseen että käytetään mörkö vielä toisella eläinlääkärillä ja jos diagnoosi on sama niin sitten on aika päästää irti. Nyt tammikuussa mulla alkoi myös koulu ( Media-alan pt) ja samaan aikaan meillä on töissä taas yhtä vajaa työporukka. Yritän pitää fokuksen nyt täysillä tulevassa ja toivon että helmikuun loma onnistuu ilman ongelmia, on ainakin jotain hyvää mitä odottaa. Palataan nyt kuitenki vielä hetkeksi vuoteen 2017, onnellisiin ja vähemmän kiireisiin hetkiin, tein tämmösen kooste videon snäppiin ja kameranrullaan tallentuneista hetkistä :)

Sen enempää selittelemättä halusin kertoa teillekin vähän missä mennään. Blogin puolella voi olla vähän hiljasempaa hetken aikaa, yritän nyt vaan selviytyä tästä tammikuusta ainakin. Jos menoa haluu seurata aktiivisemmin niin IG @emmyleskinen & SC kiisseli8 (älä kysy :D ) päivttyy ehkä useemmin.

ps: Tulevana sunnuntaina ( 14.12 ) tuun kuitenkin arpomaan Matkamessu liput ja sinne asti on aikaa vielä osallistua edellisessä postauksessa.

Toivottavasti teijän vuosi on alkanu hyvin!

<3 - e