Reissu haaveita & parasta just nyt.

MOI!

Long time no see.

Oon ollu viimeaikoina super kiireinen työharjottelun ja muuten vaan elämän takia. Nyt kuitenki on hetki vapaata ja ajattelin tulla päivittelemää tänne kuulumisia :)

Lyhyesti parasta just nyt..

.. On viimesen kolmen päivän ja 42 työtunnin jälkeen, vapaa aamu, pitkä suihku ja kahvi omalla terassilla <3 ah kylläpä oppii arvostamaan taas elämän pieniä asioita.

.. Se että vihdoin ehdit pesemään koneellisen pyykkiä. Puhtaitten sukkien löytäminen on ollu aika haastavaa jo viimeset pari päivää :D

.. Tää KESÄ! Tuntuu ihan ku olis jossain ulkomailla.

.. Uudet terassi kalusteet. Tää sohva terassilla tekee mut joka päivä onnelliseks.

Sitte niihin reissu haaveisiin, Oon pidemmän aikaa halunnut Kreikkaan! Käytiinki pyörähtämässä Ierapetrassa viimevuonna (?) mut se kylä ei ehkä edustanu ihan sitä kreikkaa mikä mulla oli mielessä. Nyt oliskin suunnitelmissa ettiä lennot Rodokselle tai Kreetalle ja suunnata sieltä lautalla ainakin Santorinille ja mahdollisesti jos aikaa jää niin jonkun toisen saaren kautta takaisin.

Santorini on yks niistä paikoista jonne mun on ehdottomasti päästävä. En kestä miten kaunista siellä on ja en malta odottaa että pääsen näkemään kaiken omin silmin.

Matka-ajankohtana meillä olis joko heinä- tai syyskuu. Heinäkuussa on pariviikkoa lomaa, mut toisaalta jos täällä suomessa kerrankin olis tämmöset ilmat niin sillon haluisin nauttia myös suomen kesästä jollon reissu siirtyy syksylle.

Nyt haluisinki kuulla vinkkejä, jos siellä on joku kuka on käyny hyppelemässä kreikassa? 

Kuvat lainattu Aurinkomatkojen sivuilta https://www.aurinkomatkat.fi/kreikka/santorini?gclid=Cj0KCQjw0PTXBRCGARIsAKNYfG1JKatmcnyJMfzLmno4KRCG4DLgYda0UGiUQ-a9Bi-P23X7ERzhKtoaAl32EALw_wcB&gclsrc=aw.ds&dclid=CPGOg8zOjNsCFVgcGAod9F8LVQ

Ihanaa alkanutta kesää kaikille, pusnam! <3 - e