Ripsien kestotaivutus

Moikka!

Tästä aiheesta mun on pitänyt postailla jo aikoja sitten, mut parempi kai myöhään ku ei millonkaa :D

Kävin siis kokeilemassa tommosta ripsien kestotaivutusta ( lashlift ) ennenku lähettiin teneriffalle. Mä en normaalisti käytä tai tee ripsille mitään "ylimäärästä" mut lomalle lähtiessä oon laittanu yleensä pidennykset ja nyt halusin kokeilla et miten toi toimii. Laitetaan tähän alkuun nyt ennen ja jälkeen kuvia, niin näette mistä on kyse. Kerron alempana sitte vähän omia fiiliksiä :)

Tässä ennen kestotaivutusta ja ei oo tehty ripsille mitään..

Jostain syystä multa on hävinnyt se heti taivutuksen jälkee otettu kuva, mutta seuraavat on muutama päivä jälkeen ja sitten n. viikon olleena..

Noissa kuvissa ei siis ole ripsille tehty mitään tai laitettu ripsaria, vaan tommoset niistä tuli :) Mä ite tykkäsin tosi paljon tosta luonnollisesta lopputuloksesta ja noi oli myös siitä kivat kun ei tuntunu miltään vaan sai ihan rauhassa myös hieroa silmiä jos siltä tuntu, toisin ku pidennyksien kanssa. Edelliselle reissulle mä laitoin pidennykset ja voisin tähän väliin heittääki kuvan niistä niin eron näkee selkeesti..

Musta tuntu et vaikka sillon sanoin että haluun mahdollisimman luonnollisen näköset pidennykset, et noista tuli siltiki mun makuun vähän turhan näkyvät. Varsinki sillon ku lomalla ei meikannu juuri ollenkaan ja jos ei esim. piirtäny kulmia niin noi ripset kyllä pomppas naamasta aika dramaattisesti :D

Tossa vielä viimeset kuvat taivutuksesta nää on lähes 3 viikkoa laiton jälkeen otettu. Hintaa kestotaivutuksella oli 80€ ja siihen lisäksi ostin ripsiseerumin, jota siellä suositeltiin se tais olla 37€ jossen väärin muista. Ainoo vähän huono puoli tossa kestotaivituksessa oli et siinä vaiheessa kun ne taivutus hetkellä lyhyimmillään olleet ripset kasvo pidemmäks niin tuntu että ne sojotti vähän sinnesuntänne, eikä meinannu ripsarillakaan pysyä ojossa. Nyt mietinki ennen Mexicoon lähtöä et mitä mä teen, otanko pidennykset ja yritän sanoa että laittas vielä vähemmän ripsiä vai meenkö uudelleen kestotaivitukseen?

Heeeelp mee! Mitä mieltä te ootte? Kummat olis kivemmat?

Josset vielä seuraa mua instassa, niin @emmyleskinen nimellä mut löytää sieltä! Sinne voi myös heittää kommenttia :)

ei muutaku pallaillaa <3 - e