beauty

Ripsiväriä   Moikka!

Nyt olis vertailussa parit ripsarit! Ostin tos vähän aikaa sitte ton Kardashian Beauty-sarjan ripsarin ja toi on heittämällä HUONOIN ripsiväri mitä oon ikinä kokeillu. Siis ihan oikeesti, miten voi olla noin surkee? Toi oli alusta asti ihan kuiva ja tuntu ku ois ollu jotenki vajaa purkki, mikä ei pitäis olla mahollista kun toi oli pakattu niin ettei pääse edes testaamaan. Ootteks te kokeillu? Kattokaa nyt tota eroa!

Vasemmassa silmässä toi Kardashian ja oikeessa tää False Lash Superstar . Mun mielestä ainaki aika iso ero! Ainoo mikä tässä uudessa falselashblaablaa on vähän häiritsevää on se että toi varsi on tosi lyhyt ja sillä sotkee sen takia aika helposti. Muuten toi on osottautunu ihan toimivaks, jos ei jaksa laittaa kahta kerrosta niin voi sutia vaan tolla 1 harjalla ja sit jos haluaa vähän enemmän volyymiä niin laittaa 2 harjalla toisen kerroksen. Tossa muutama muu mitä oon kokeillu. ( en todellakaan tiedä miks en oo heittäny noita aiemmin roskiin, kun ne on kaikki tyhjiä..) Toi ylemmässä oleva Maybellinen liila push up angel oli kans hyvä muuten mut tolla harjalla oli vaikee laittaa vasempaan silmään, kun laitan kummatkin oikeella kädellä :D Systeri taas kehu et oli tosi hyvä, kun se laittaa vasempaan silmään vasemmalla kädellä jollonka toi harja on ns. oikein päin. Miten te laitatte? Molemmilla käsillä vai vaan toisella? :D Toi keltanen oli heräte ostos, makso kympin ja siihen nähden ihan ok. En kuitenkaan osta uudestaan tota.
Alemmassa kuvassa olevat on jo sen verran vanhoja etten enää täysin muista miten noi toimi, mut jos en ihan väärin muista niin toi vasemman puolimmainen oli tosi hyvä! Pitää varmaan testata se uudestaan seuraavaks. Mikä ripsari teil on käytössä? Suositelkaa jotain mikä kannattas kokeilla?

ps: ärsyttää kun noi kuvat jäi noin keltaseks, mutta mennään nyt näillä mitä on.

            <3 - e