Ruokaboksi

Moikka!

Saatiin Maaliskuun lopussa yhteistyönä testata ruokaboksia ja nyt luvassa mun fiilikset tästä :)

Ruokaboksin idea lyhyesti siis on se että saat tilattua kolme tai neljä ateriaa sisältävät tuotteet resepteineen suoraan kotiovelle. Meillä ainakin kiireen keskellä eniten ärsyttää se ainainen miettiminen et "mitäs tänää syödään?" ja useimmiten tulee väännettyä niitä samoja safkoja sitte aina. Myöski vihannekset ( kukkakaali,parsakaali,porkkana jne. ) jää valitettavan usein ostamatta ja ruuan lisänä on vaan salaatti. Boksia avatessa oltiin miehen kanssa kumpiki ihan innoissaan ja tutkittii sisältöä ihan ku jouluaatto olis :D Mun mielestä ainakin oli vaan niin siistiä ettei tarvinnu ite pyöriä kaupassa miettimässä ja raahata painavia kauppakasseja! Minä hatarapäänä vielä useimmiten unohan aina ostaa jotain..

Tältä näytti siis Ruokaboksin sisältö ja pakko myöntää et tuolta tuli vaikka mitä sellasta mitä en oo koskaan ite ostanu, niinku kaurakermaa, minttuhyytelöä, aprikoosia, linssejä ja vaikka mitä :D Mä ite kaupassa aina valikoin parhaimmat tomaatit, sipulit jne.  ja yllätyin et kaikki boksissa oli super freesiä ja just sellasta kun olisin itekin kaupasta valinnu. Isona plussana myös tuoreet yrtit! Olis niin ihanaa jos olis kotona aina tuoreita yrttejä!

Sitten niihin resepteihin. Ekana päivänä tehtiin toi Broileri-Kesäkurpitsafrittata, nälkä oli niin hirvee et unohdin kokonaan ottaa kuvaa tästä :D Tämä oli kuitenki tästä boksista meijän lemppari! Tosi nopee tehä ja maistu kaikille, ehdottomasti jatkoon siis. Seuraavaks tehtiin toi kukkakaalikeitto, joka myös maistu kaikille ja oli nopee ja helppo tehdä. Ainoo mitä siitä ite vaihtaisin on toi kaurakerma, jostain syystä ei oo mun mieleen.

Tutkittiin reseptejä tiskin toiselta puolelta ku mies kerranki innostu kokkaamaan!
Kala-perunacurry

Kala-perunacurry oli vähän erikoisempi tuttavuus, vois sanoa et ei ehkä tehdä tätä toista kertaa, mut tästäkin sai kivasti inspiraatiota erilaisii versioihin :) Loppuviikosta meillä jäi menojen takia viimenen resepti tekemättä ( Karitsapyörykät ja couscous), mut mitään aineksia  ei kuitenkaan menny hukkaan :) Parastahan tässä on just se ettei oo mikään pakko tehdä just noita ruokia vaan ainekset voi tietty käyttää miten haluaa.

Kukkakaalikeitto

Kaikenkaikkiaan meijän fiilikset Ruokaboksista on super positiiviset! Voin ehdottomasti suositella ainaki testaamaan. Kiva juttu on myös se et boksin voi tilata koska vaan ilman että jää jotain kestotilausta päälle. Ruokaboksin sivuilta ( klikklik https://ruokaboksi.fi/tuote/ruokaboksi/  ) voi käydä myös katsomassa reseptejä etukäteen ja valita sieltä sopivimman viikon.

Vinkvink tällä hetkellä Ruokaboksista näytti olevan -20% alennus :)

Ihanaa alkanutta kevättä!

<3 - e