yhteistyö

Rush synttärit!

Moikka!

Meillä juhlittiin helmikuussa Julian 12v (enkestäettäseonjokakstoista) synttäreitä. Mietin pitkään, et millaset synttärit ois kivat ja helpot järjestää, no sellaset joissa kaikki viihtyis. Mieleen tuli trampoliinipuisto Rush, laitoin viestiä ja saatiinkin järjestää juhlat yhteistyössä siellä :)

Pakko sanoa, et nää oli ehdottomasti helpoimmat synttärit, mitä meillä on pidetty ja Juliankin mielestä parhaat synttärit ikinä! Hyppimisaikaa meijän porukalle oli varattu 1,5h ja Rushin työntekijä veti meille kaikenlaista kivaa ohjelmaa; polttopalloa, muita pallopelejä ja viestiä. Kutsuvieraista yks ei päässy tulemaan ja mä pääsin myös mukaan noihin peleihin, jotta saatiin tasa-joukkueet :) Viihdyin myös ite tosi hyvin, ja puhuttiinki jo, että mennään ehottomasti jollain porukalla uudestaan. Seuraavana päivänä oliki jalat kipeenä hyppimisestä eli myös törkeen hyvä liikuntamuoto.

Rush järjestää muuten myös ryhmäliikuntatunteja, perheen pienimmille omia hyppyvuoroja ja vaikka mitä muuta. Jos ei oo jo ennestään tuttu, niin suosittelen ehottomasti käymään. Rush:in palveluja pääset tsekkaamaan https://rushfinland.fi/aktiviteetit/ tuosta. Hyppyajan jälkeen meille oli varattu synttärihuone, jossa oli tarjolla sipsiä, hedelmiä, karkkia, popparia, limua, mehua ja subwayn leipiä. Tarjoiluihin oon enemmän ku tyytyväinen ja tosi positiivisesti yllättyny noista subin leivistä. Yleensä tommosissa on ollu jotain nahkeita nuggeteja.. tai sitten se on vaan mun mielikuva :D  Kiva lisä oli myös noi hedelmät! Ehdoton peukku siitä, ettei kaikki oo niin epäterveellistä. Oikeestaan ainoo miinus puoli tätä postausta ajatellen oli se, että kun meillä oli hohtovuoro, niin kuvien ottaminen osottautu aika haastavaksi :D Onneks paikalla ollut kuvaaja lupas, että saan käyttää myös hänen ottamia kuviaan. Osa kuvista siis ammattilaisen ottamia :) Yhteenvetona voisin sanoa, että meillä järkätään ehottomasti myös ens vuoden synttärit tuolla, oli sitten yhteistyötä tai ei.  Ootteko käyny Rush:issa? Mitäs ootte tykänny?

Ps: Näin tuolla muuten myös yhen polttari porukan, eli jos jollain sellasia suunnitteilla niin vinkvink :)