avautuminen

Some-ähky                  Moro!

Oon jo hetken aikaa pyöritelly tätä aihetta mielessä ja nyt päätin jakaa näitä ajatuksia tänne. Oon huomannu viimeaikoina että somea, blogeja tai youtubea selatessa mua alkaa ärsyttää. Instagramissa saa selailla virheettömiä viimeseen asti muokattuja selfieitä ja ihania asukuvia, mitkä tosin ei oo lähelläkään todellisuutta. Mun mielestä on super kiva kattoa asukuvia ja inspiroitua niistä, mut ihan oikeesti suurin osa on sellasia millä ei todellakaan pärjää oikeesti ulkona, ei ainakaa tässä suomen mahtavassa keväässä.. ja jotenki muutenki jos mä haluisin kattella täysin suunniteltuja, editoituja ja epärealistisia asukuvia, niin ostaisin vaikka jonku muotilehden. Blogeista ja somesta muualta mä haluaisin paljon mielummin kattoa realistisia asuja ja miltä jengi oikeesti näyttää. Aloin alunperin lukemaan blogeja joku ehkä kuus vuotta sitten ja muistan ku sillon mietin et "wow" miks mä löysin tän homman vasta nyt! Oli super siistiä päästä kurkkaamaan edes murto-osaa muitten arjesta ja elämästä, pysty samaistumaan ja sai inspistä monesta jutusta. Nykyään seurailen edelleen samoja blogeja ja vois sanoa että kymmenestä menestyneestä blogista ehkä kolme on pysynyt samoilla linjoilla eikä muuttunu täydellisiksi pilvihattaroiksi. Enkä nyt tarkota että kukaan välttämättä haluis lukea jonkun ongelmista, mut onko sen aitouden pakko kadota täysin?On tosi hienoa että toiset menestyy ja pystyy elättämään itsensä somella, mutta jos se on sun ainoa työ ja oot sun seuraajille luvannut vaikka kolme postausta ja kaks videoo viikossa niin kyllä se pistää ärsyttämään jos ei vaikka jotain lupailtua videoo tulekaan sillon kun pitäis, sitte selitellään esim. snäpissä kuinka ei oo millään ehtiny ja mitänyt millonki. Enhän mäkään voi olla menemättä töihin ja selitellä pomolle tai työkavereille sitte et nyt ei vaan yhtään huvittanu, huomenna sitte :D Mitä jos ei vaan lupailis mitään? Tuntuu et monessa blogissakin on nykyään aika paljon sellasia "täyte-postauksia" ettei vaan jää se yks päivä välistä. Mä tykkäisin enemmän että blogien sisältö olis paljon rennompaa ja luen ennemmin vaikka yhen ajatuksella tehdyn postauksen ku seittemän väkisin väännettyä. Mitä mieltä te ootte?
Voisin avautua tästä aiheesta varmaan vaikka kuinka kauan, mut tiivistetään vaikka siihen että kun tänään katoin yhden tunnetun bloggaajan/tubaajan videoa sano mun 11-vuotias tyttö että "mä en enää jaksa kattoa tota, kun se on olevinaan aina niiiin täydellinen, vähän niinku sellanen aikuinen pissis"
Totesin että mä seuraan siis ihan vääriä blogeja ja someja :D
 NYT SIIS ETSINTÄKUULUTUS! Jos sulla on ei niin täydellinen blogi niin ilmianna ittes? Myös snapchatit ja instat kiinnostaa!  ja jos mun höpinät kiinnosti niin mut löytää myös snäpista ja instasta @emmyleskinen
 siijuuleiteralligeiter! <3 - e