cosmetics

Suosikit!
Moikka!

Mun mielestä on mielenkiintosta tietää mitä kosmetiikkaa ihmiset käyttää ja tykkäänki lukea ite suosituksia ennemmin vaikka blogeista, kun jotain mainoksia mitkä ei oikeestaan kerro mitään. Nyt olis siis vuorossa mun 6 Alltime kosmetiikka suosikkia! 

1. Vichyn kasvorasvat. Oon tykänny tästä ja siitä valeenpunasesta myös. tän AQUALIA sarjan putsari on kans tosi ihana ja tuntu et iho oikeesti kirkastu hetkessä, en vaan raaski sitä kovin usein ostaa..

Kokeilin muuten ,viimeks ku oli vichy lopussa, sitä uutta Lumenen VALO rasvaa ja sain siitä ilmeisesti jonku allergisen reaktion! Mul ei oo ikinä iho reagoinu mihinkään tollei ja en keksi mitään muuta mistä se olis voinu johtua, pitää ehkä kumminki kokeilla vielä uudestaan harmittaa jos se ei käy mulle kun meni sitte ihan hukkaan. Onko kellää vastaavia kokemuksia?
2.  bareMineralsin silmänympärys voide. Tää on vähän uudempi tuttavuus ja vaikka tässä onkin aika erikoinen tuoksu, ei niin kauheen miellyttävä :D , niin muuten tää tuntus oikee toimivalta ja ei mitään valittamista!
3. Lemppari tuoksut on lähes kaikki Escadat, tykkään makeista tuoksuista ja tän escadan Aqua del sol in ostin köpiksen kentältä just. Aika semmonen kevyt ja freesi, mutta silti ihan tunnistettava escada. Toinen suosikki on Laura ja siitä oonki tykänny jo vuosia, pullon pohjalla on enää ihan jämä jäljellä ja säästelen sitä ettei pääsis kokonaan loppumaa.4. No dödö :D Oon käyttäny tätä samaa Rexonaa jo vuosia enkä voi enää käyttää mitää muuta ku tuntuu et tuoksuu liian vahvasti omaa nenää kaikki paitsi tää :D Oon varmaa jo jotenki niin tottunu tähän. Makee tuoksu ja ei oo mulla pettäny koskaa :)5. Paras hopeashampoo mitä on! voittaa fudgenki ihan heittämällä, todellakin suosittelen.
6.  Paras monitoimi rasva, varsinki kuiville käsille mut toimii ihan koko keholleki. Käytin tooosi pitkään Carnierin sellasta vihreessä isossa purkissa olevaa vartalo rasvaa ( joku 7 days..) ja se on ollu ihan parasta ikinä , mut mä en oo löytäny sitä enää mistään :(  Nyt kun sitä todellakin tarttis ku reissun jälkeen nahkaa kesii ihan huolella ja kaikki rusketus senku pölisee pois.
Sellaset on mun vakkari tuotteet mitä käytän päivittäin, Oliko kellään mitää samoja ? Tää oli ihan hauska postaus tehä ja jossain vaiheessa voisin näyttää jotain suosikki meikkejä myös.Noi alhaalla kuvassa näkyvät näytteet tuli sen Valo rasvan mukana ja vaikuttaa tosi houkuttelevilta tuotteilta, menossa testiin siis jossain vaiheessa. Toivotaa et olis hyviä, olis kumminki kiva tukea kotimaista.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikki ! <3 - e